ADANASPOR BALIKESİR YOLCUSU

24.10.2019 - 18:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1963+ kez okundu.
 

ADANASPOR BALIKESİR YOLCUSU

TFF 1.Lig'in 9. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bugün yaptığı antrenman ile Adana'daki son çalışmasını tamamladı.
  Osman Yereşen Tesisleri’nde, Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Turuncu-beyazlı ekip antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışması yaparak hücum varyasyonları üzerinde çalıştı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman şut çalışması ile tamamlandı. Sakatlığı süren Emeka Eze, Giorgi Arabidze ve Hakan Barış antrenmana katılmadı.   Yarın sabah saatlerinde hava yoluyla İzmir’e gidecek olan Adanaspor, daha sonra karayoluyla müsabakanın oynanacağı Balıkesir şehrine gidecek. Cuma günü akşam saatlerinde son antrenmanını yapacak olan Turuncu-Beyazlı ekip konaklayacağı otelde kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.   Cumartesi günü saat 16.30’da Balıkesir Stadyumu’nda oynanacak olan Balıkesirspor – Adanaspor maçını Trabzon bölgesinden Ramazan Keleş yönetecek.   
TFF 1.Lig'in 9. haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak olan Adanaspor, bugün yaptığı antrenman ile Adana'daki son çalışmasını tamamladı.

 

Osman Yereşen Tesisleri’nde, Teknik Direktör Engin İpekoğlu yönetiminde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra 3 gruba ayrılan futbolcular, dar alanda pas çalışması yaptı. Turuncu-beyazlı ekip antrenmanın ikinci bölümünde ise taktik çalışması yaparak hücum varyasyonları üzerinde çalıştı. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren antrenman şut çalışması ile tamamlandı. Sakatlığı süren Emeka Eze, Giorgi Arabidze ve Hakan Barış antrenmana katılmadı.

 

Yarın sabah saatlerinde hava yoluyla İzmir’e gidecek olan Adanaspor, daha sonra karayoluyla müsabakanın oynanacağı Balıkesir şehrine gidecek. Cuma günü akşam saatlerinde son antrenmanını yapacak olan Turuncu-Beyazlı ekip konaklayacağı otelde kampa girecek ve maç saatini bekleyecek.

 

Cumartesi günü saat 16.30’da Balıkesir Stadyumu’nda oynanacak olan Balıkesirspor – Adanaspor maçını Trabzon bölgesinden Ramazan Keleş yönetecek. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.