Büyükşehirde büyük kıyım

GÜNDEM 31.10.2019 - 16:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1428+ kez okundu.
 

Büyükşehirde büyük kıyım

  Adana Büyükşehir Belediyesi’nde 31 Mart’tan sonra başlayan işçi çıkışları devam ediyor.  BELEDİYEDE HUZURSUZLUK! Daha önce çıkarılan içiler dışında önceki gün akşam saatlerinde toplu işçi kıyımı yapıldı.  Rakamın 800’lere dayandığı belirtilirken,  kıyımın devam edeceği iddiaları  nedeniyle de belediyede büyük bir huzursuzluk hakim.   YILBAŞINDA DA KIYIM VAR Kıyıma uğrayanlar arasında 10-15 yıllık çalışanlar da bulunuyor. Bazı iddialara göre yılbaşı itibariyle sıra sözleşmeli çalışanlara da gelecek. Yani Ocak ayında sözleşmelilerin büyük bölümünün sözleşmesi yenilenmeyecek. MÜDÜRLÜKLER LİSTE HAZIRLADI İhtiyaç fazlası iddiasıyla kadro fazlası isimlerin belirlenmesi talimatının ardından her müdürlük listesini hazırlayarak Büyükşehir yönetimine gönderdi. Listelerin tesliminin ardından yüzlerce kişi ekmeğinden oldu. 

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nde 31 Mart’tan sonra başlayan işçi çıkışları devam ediyor. 

BELEDİYEDE HUZURSUZLUK!
Daha önce çıkarılan içiler dışında önceki gün akşam saatlerinde toplu işçi kıyımı yapıldı.  Rakamın 800’lere dayandığı belirtilirken,  kıyımın devam edeceği iddiaları  nedeniyle de belediyede büyük bir huzursuzluk hakim.  
YILBAŞINDA DA KIYIM VAR
Kıyıma uğrayanlar arasında 10-15 yıllık çalışanlar da bulunuyor. Bazı iddialara göre yılbaşı itibariyle sıra sözleşmeli çalışanlara da gelecek. Yani Ocak ayında sözleşmelilerin büyük bölümünün sözleşmesi yenilenmeyecek.
MÜDÜRLÜKLER LİSTE HAZIRLADI
İhtiyaç fazlası iddiasıyla kadro fazlası isimlerin belirlenmesi talimatının ardından her müdürlük listesini hazırlayarak Büyükşehir yönetimine gönderdi. Listelerin tesliminin ardından yüzlerce kişi ekmeğinden oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.