01 BURDA AVM AÇILDI

GÜNDEM 14.11.2019 - 17:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2108+ kez okundu.
 

01 BURDA AVM AÇILDI

Adana’da M1, Optimum ve Park Adana’dan sonra Eski Tekel Sigara Fabrikası’nın yerine 150 milyon dolar harcanarak yeni bir AVM açıldı. 110 firmaya ev sahipliği yapacak 01 Burda AVM’yi bir yılda 10 milyon kişinin ziyaret etmesi planlanıyor.  2 BİN KİŞİLİK İSTİHDAM OLUŞTURDU  01 Burda AVM Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Kamışlı, İcra Kurulu Başkanı CEO Kazım Köseoğlu, Genel Müdür COO Mustafa Doğaner, Reklam ve Medya Grubu Başkanı CAO Nevzat Yaman ile birlikte AVM’nin Performans Gösteri Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Kamışlı, şu an için bin 500 çalışanla işe başlanan AVM’de çalışan sayının 6 ile 8 ay sonra 2 bine ulaşacağını söyledi. Kamışlı, “01 Burda AVM, direk sağladığı istihdamla Adana’nın en büyük işverenlerinden biri olacak. Bu da şehre önemli bir ivme kazandıracak” dedi.  Dünyanın en iyi mimarları ile çalışıp dünyanın sayılı en iyi konseptini Adana’da hayata geçirdiklerini anlatan Kamışlı, “Burada daha çok eğlence, daha çok sosyal alan daha az alışveriş alanları var. Kültür sanat, sosyal aktivitelerle eğlence var. Birçok yerde olmayan şeyleri buraya topladık. 180 bin metrekarelik inşaatımız var. Toplam 60 bin metrekare kiralanabilir alan yarattık” diye konuştu.   01 Burda AVM’nin Adana’nın eğlence ve sosyal hayatında çok farklılık yaratacağını düşündüklerine dikkat çeken Erhan Kamışlı, şöyle devam etti: “Türkiye’nin ve dünyanın en önemli markalarını getirdik. Anadolu’daki Beymen ve Vakko’nun en büyük mağazaları burada. Adana, Türkiye’nin en hızlı büyüyen, en sanayici şehirlerinden biri. Bu ivmeyi kazanma yolunda yeniden ilerleyeceğini düşünüyoruz. Tarım ve sanayinin birleştiği bir şehir. Buna bir de sosyal hayat eklendi. Muazzam festivaller şehri oldu. Bunu da göz önünde bulundurduk. Bu festivallere bizim de katkımız olması lazım diyerek performans gösteri merkezini yapmaya karar verdik.”  ŞEHİR EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK  CEO Kazım Köseoğlu, AVM’deki yeni konseptten dolayı yalnız Adana’dan değil, Mersin, Hatay ve Osmaniye’den de ziyaretçi beklediklerini, bu sayede şehir ekonomisine de ciddi bir katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi.  Mersin yolu üzerinde açılan 01 Burda AVM’de bin 500 metrekare eğlence alanı, 2 bin 750 metrekare hipermarket alanı, 2 bin metrekare elektronik market alanı, 3 bin metrekare yapı market alanı, 7 salonlu sinema kompleksi ve 2 bin 500 araç kapasiteli otopark bulunuyor. AVM, Çukurova’da bir ilk olan FDR Oyun Cumhuriyeti’nin yanı sıra ilk kez bölge halkıyla buluşan markalara, restoran ve kafelere ev sahipliği yapıyor.

Adana’da M1, Optimum ve Park Adana’dan sonra Eski Tekel Sigara Fabrikası’nın yerine 150 milyon dolar harcanarak yeni bir AVM açıldı. 110 firmaya ev sahipliği yapacak 01 Burda AVM’yi bir yılda 10 milyon kişinin ziyaret etmesi planlanıyor. 

2 BİN KİŞİLİK İSTİHDAM OLUŞTURDU 
01 Burda AVM Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Kamışlı, İcra Kurulu Başkanı CEO Kazım Köseoğlu, Genel Müdür COO Mustafa Doğaner, Reklam ve Medya Grubu Başkanı CAO Nevzat Yaman ile birlikte AVM’nin Performans Gösteri Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Kamışlı, şu an için bin 500 çalışanla işe başlanan AVM’de çalışan sayının 6 ile 8 ay sonra 2 bine ulaşacağını söyledi. Kamışlı, “01 Burda AVM, direk sağladığı istihdamla Adana’nın en büyük işverenlerinden biri olacak. Bu da şehre önemli bir ivme kazandıracak” dedi. 

Dünyanın en iyi mimarları ile çalışıp dünyanın sayılı en iyi konseptini Adana’da hayata geçirdiklerini anlatan Kamışlı, “Burada daha çok eğlence, daha çok sosyal alan daha az alışveriş alanları var. Kültür sanat, sosyal aktivitelerle eğlence var. Birçok yerde olmayan şeyleri buraya topladık. 180 bin metrekarelik inşaatımız var. Toplam 60 bin metrekare kiralanabilir alan yarattık” diye konuştu.  

01 Burda AVM’nin Adana’nın eğlence ve sosyal hayatında çok farklılık yaratacağını düşündüklerine dikkat çeken Erhan Kamışlı, şöyle devam etti: “Türkiye’nin ve dünyanın en önemli markalarını getirdik. Anadolu’daki Beymen ve Vakko’nun en büyük mağazaları burada. Adana, Türkiye’nin en hızlı büyüyen, en sanayici şehirlerinden biri. Bu ivmeyi kazanma yolunda yeniden ilerleyeceğini düşünüyoruz. Tarım ve sanayinin birleştiği bir şehir. Buna bir de sosyal hayat eklendi. Muazzam festivaller şehri oldu. Bunu da göz önünde bulundurduk. Bu festivallere bizim de katkımız olması lazım diyerek performans gösteri merkezini yapmaya karar verdik.” 
ŞEHİR EKONOMİSİNE KATKI SAĞLAYACAK 
CEO Kazım Köseoğlu, AVM’deki yeni konseptten dolayı yalnız Adana’dan değil, Mersin, Hatay ve Osmaniye’den de ziyaretçi beklediklerini, bu sayede şehir ekonomisine de ciddi bir katkı sağlayacağına inandıklarını söyledi. 
Mersin yolu üzerinde açılan 01 Burda AVM’de bin 500 metrekare eğlence alanı, 2 bin 750 metrekare hipermarket alanı, 2 bin metrekare elektronik market alanı, 3 bin metrekare yapı market alanı, 7 salonlu sinema kompleksi ve 2 bin 500 araç kapasiteli otopark bulunuyor. AVM, Çukurova’da bir ilk olan FDR Oyun Cumhuriyeti’nin yanı sıra ilk kez bölge halkıyla buluşan markalara, restoran ve kafelere ev sahipliği yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.