SON ATAMALAR SAĞLIKTA İŞLEYİŞİ ARTIRACAK

GÜNDEM 20.11.2019 - 13:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1000+ kez okundu.
 

SON ATAMALAR SAĞLIKTA İŞLEYİŞİ ARTIRACAK

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu:
Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sağlık hizmetinin kalitesi ve işleyişi için yapılan son atamaların önemli olduğunu söyledi. Nennioğlu, en son 350 sağlık personeli ile 135 uzman ve pratisyen ataması yapıldığını hatırlatarak, 400 hemşire ataması beklediklerini söyledi. Nennioğlu ile şube yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı, Adana milletvekili Ahmet Zenbilci, Sağlık  Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aziz Alper Biten, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcıs Dr. İsmail Kaya, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü daire başkanları Mustafa Örnek ve Mutlu Kaya’yı ziyaret etti. Nennioğlu, yaptığı açıklamada, ziyaretlerde sağlık personelinin çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını bildirdi. Özellikle kreş sorununu dile getirdiklerini anlatan Nennioğlu, bunun çözümü için destek beklediklerini dile getirdi. Son zamanlarda Adana’ya yapılan atamaların sevindirici olduğunun altını çizen Nennioğlu, hemşireye olan talebi ilettiklerini dile getirdi. Nennioğlu, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ile AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı, Adana milletvekili Ahmet Zenbilci’yi 4. dönem 1. İl Divan Kurulu’na davet etti. Nennioğlu, kendilerini kabul edip sorunlarını dinleyen Sarıeroğlu ile Zenbilci’ye teşekkür etti.
Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu:

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, sağlık hizmetinin kalitesi ve işleyişi için yapılan son atamaların önemli olduğunu söyledi. Nennioğlu, en son 350 sağlık personeli ile 135 uzman ve pratisyen ataması yapıldığını hatırlatarak, 400 hemşire ataması beklediklerini söyledi.

Nennioğlu ile şube yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Adana milletvekili Jülide Sarıeroğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı, Adana milletvekili Ahmet Zenbilci, Sağlık  Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aziz Alper Biten, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcıs Dr. İsmail Kaya, Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü daire başkanları Mustafa Örnek ve Mutlu Kaya’yı ziyaret etti.

Nennioğlu, yaptığı açıklamada, ziyaretlerde sağlık personelinin çözüm bekleyen sorunlarıyla ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını bildirdi. Özellikle kreş sorununu dile getirdiklerini anlatan Nennioğlu, bunun çözümü için destek beklediklerini dile getirdi. Son zamanlarda Adana’ya yapılan atamaların sevindirici olduğunun altını çizen Nennioğlu, hemşireye olan talebi ilettiklerini dile getirdi.

Nennioğlu, AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu ile AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı, Adana milletvekili Ahmet Zenbilci’yi 4. dönem 1. İl Divan Kurulu’na davet etti. Nennioğlu, kendilerini kabul edip sorunlarını dinleyen Sarıeroğlu ile Zenbilci’ye teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.