Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri lise diploması alabilecek

GÜNDEM 26.11.2019 - 14:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2047+ kez okundu.
 

Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri lise diploması alabilecek

    Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi (MEM) Müdürü Ömer Gök, yeni uygulama ile Meslek Eğitim Merkezi öğrencilerinin artık kalfalık ve ustalık belgelerinin yanında lise diploması da alabileceklerini belirtti. ADANA - Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi (MEM) Müdürü Ömer Gök yeni uygulama ile Meslek Eğitim Merkezi öğrencilerinin artık kalfalık ve ustalık belgelerinin yanında lise diploması da alabileceklerini belirtti. Gençlere çağrıda bulunan Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Gök, “Hem meslek öğrenmek hem de lise mezunu olmaya ne dersiniz? Çalışıp para kazanırken lise diploması almak sandığınız kadar zor değil. Kayıtlar 12 ay boyunca yapılmaktadır” diye konuştu. Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi’ne bu yıl 9. sınıf olarak kayıt yaptıracak olan öğrencilerin, hafta içi 1 gün merkezimizde derse girip kalan zamanını da işletmede çalışarak para kazanırken Meslek Lisesi diploması alabileceğini dile getiren Gök, “Aynı zamanda öğrenciler meslek hastalığı ve iş kazasına karşı sigorta, çalışan sayısına bağlı olarak iş yeri sahiplerine belli oranlarda verilecek olan destek Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karşılanacaktır” diye konuştu. Bilgi için:   Telefon : 322 346 06 65

 

 

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi (MEM) Müdürü Ömer Gök, yeni uygulama ile Meslek Eğitim Merkezi öğrencilerinin artık kalfalık ve ustalık belgelerinin yanında lise diploması da alabileceklerini belirtti.

ADANA - Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi (MEM) Müdürü Ömer Gök yeni uygulama ile Meslek Eğitim Merkezi öğrencilerinin artık kalfalık ve ustalık belgelerinin yanında lise diploması da alabileceklerini belirtti.

Gençlere çağrıda bulunan Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Gök, “Hem meslek öğrenmek hem de lise mezunu olmaya ne dersiniz? Çalışıp para kazanırken lise diploması almak sandığınız kadar zor değil. Kayıtlar 12 ay boyunca yapılmaktadır” diye konuştu.

Yüreğir Mesleki Eğitim Merkezi’ne bu yıl 9. sınıf olarak kayıt yaptıracak olan öğrencilerin, hafta içi 1 gün merkezimizde derse girip kalan zamanını da işletmede çalışarak para kazanırken Meslek Lisesi diploması alabileceğini dile getiren Gök, “Aynı zamanda öğrenciler meslek hastalığı ve iş kazasına karşı sigorta, çalışan sayısına bağlı olarak iş yeri sahiplerine belli oranlarda verilecek olan destek Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karşılanacaktır” diye konuştu.

Bilgi için:   Telefon : 322 346 06 65

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.