GENEL MÜDÜR EMRE TOPOĞLU ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BULUŞTU

GÜNDEM 20.12.2019 - 14:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2488+ kez okundu.
 

GENEL MÜDÜR EMRE TOPOĞLU ÜNİVERSİTELİ GENÇLERLE BULUŞTU

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, bir dizi ziyaretler için geldiği Adana’da üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi. Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Genç Ofis’te gerçekleşen buluşma da, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Yüreğir Gençlik Merkezi Habip Bilgin ve yüze yakın üniversiteli genç yer aldı. Öğrencilerin ihtiyaçları  ve çözümleri ile ilgili bilgi paylaşımlarında bulunan Emre Topoğlu, konuşmasının devamında şunları kaydetti. “Konuşmama başlarken bir konuya değinmeden geçemeyeceğim. Bütün genç ofislerimizde çok kıymetli çalışmalar gerçekleştiğini takip ediyoruz ama, burasının ayrı bir önemi var, benim ve çalışma arkadaşlarımın nazarında. Burayı model olarak gösteriyoruz. Sadece fiziki anlamda söylemiyorum, sizler olmadan burasının bir anlamı yok. Hakikaten çok samimi, çok sıcak bir ortam var. Biliyorum ki, çok güzel faaliyetler yapılıyor. Bu faaliyetlerin daha da artarak çok daha fazla kardeşimize ulaşması için Genç Ofislerimizin sayılarını artırma çalışmaları yapıyoruz. Çok yakın zamanda Sayın Cumhurbaşkanımıza tüm bakanlarımızın olduğu bir ortamda bu konu ile ilgili bir sunum yaptık. Sizlere bu sunumun kitapçıklarını vermek isterim. O sunumda burasının görsellerini kullandık. Genç Ofislerimiz, sizlerin serbest zamanlarınızı çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirebilmenizi sağlamak amacıyla hizmetinizdedir. Buradaki imkânları sonuna kadar kullanmanızı isterim. Türkiye son dönemlerde bir çok alanda olduğu gibi gençlere hizmet noktasında da çağ atlamıştır. Bizlerin bu anlamda tek amacı siz gençlerimizin önünü açmak, vatana, millete faydalı hizmetler yapmanıza yardımcı olmaktır.” Buluşmanın sonunda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu’na Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu, bir dizi ziyaretler için geldiği Adana’da üniversiteli öğrencilerle bir araya geldi.

Çukurova Üniversitesi yerleşkesinde bulunan Genç Ofis’te gerçekleşen buluşma da, Adana Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, Adana Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Tosun, Yüreğir Gençlik Merkezi Habip Bilgin ve yüze yakın üniversiteli genç yer aldı.

Öğrencilerin ihtiyaçları  ve çözümleri ile ilgili bilgi paylaşımlarında bulunan Emre Topoğlu, konuşmasının devamında şunları kaydetti. “Konuşmama başlarken bir konuya değinmeden geçemeyeceğim. Bütün genç ofislerimizde çok kıymetli çalışmalar gerçekleştiğini takip ediyoruz ama, burasının ayrı bir önemi var, benim ve çalışma arkadaşlarımın nazarında. Burayı model olarak gösteriyoruz. Sadece fiziki anlamda söylemiyorum, sizler olmadan burasının bir anlamı yok. Hakikaten çok samimi, çok sıcak bir ortam var. Biliyorum ki, çok güzel faaliyetler yapılıyor. Bu faaliyetlerin daha da artarak çok daha fazla kardeşimize ulaşması için Genç Ofislerimizin sayılarını artırma çalışmaları yapıyoruz. Çok yakın zamanda Sayın Cumhurbaşkanımıza tüm bakanlarımızın olduğu bir ortamda bu konu ile ilgili bir sunum yaptık. Sizlere bu sunumun kitapçıklarını vermek isterim. O sunumda burasının görsellerini kullandık. Genç Ofislerimiz, sizlerin serbest zamanlarınızı çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle değerlendirebilmenizi sağlamak amacıyla hizmetinizdedir. Buradaki imkânları sonuna kadar kullanmanızı isterim. Türkiye son dönemlerde bir çok alanda olduğu gibi gençlere hizmet noktasında da çağ atlamıştır. Bizlerin bu anlamda tek amacı siz gençlerimizin önünü açmak, vatana, millete faydalı hizmetler yapmanıza yardımcı olmaktır.”

Buluşmanın sonunda Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Emre Topoğlu’na Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.