Vücut direncinizi artırın gripten korunun !

GÜNDEM 01.01.2020 - 18:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2530+ kez okundu.
 

Vücut direncinizi artırın gripten korunun !

  Soğuyan havalar sebebiyle vücut direncinin azaldığını söyleyen Diyetisyen Sinem Yağmurcu, gripten korunmak için tüketilmesi gereken besinleri anlattı.  Yağmurcu şunları söyledi: "Fermente edilmiş yoğurt, sirke, ev yapımı turşu.. Özellikle kapari turşusu tüketin, özellikle su tüketimi hücreleri canlı tutacaktır. Zencefil-Adaçayı-Karanfil üçlüsü (bu üçlüyü bir arada demleyerek güzel bir çay elde ediniz). Nar, vücut direncini arttıran en önemli meyvedir. Turunçgiller (Doğru porsiyonda tüketmeye özen gösterirseniz mükemmel bir antioksidandır), bunun dışında evinizi, odanızı sık sık havalandırın, ellerinizi sık sık yıkayın, yemeklerinize sarımsak ilave ediniz.

 

Soğuyan havalar sebebiyle vücut direncinin azaldığını söyleyen Diyetisyen Sinem Yağmurcu, gripten korunmak için tüketilmesi gereken besinleri anlattı. 
Yağmurcu şunları söyledi: "Fermente edilmiş yoğurt, sirke, ev yapımı turşu.. Özellikle kapari turşusu tüketin, özellikle su tüketimi hücreleri canlı tutacaktır. Zencefil-Adaçayı-Karanfil üçlüsü (bu üçlüyü bir arada demleyerek güzel bir çay elde ediniz). Nar, vücut direncini arttıran en önemli meyvedir. Turunçgiller (Doğru porsiyonda tüketmeye özen gösterirseniz mükemmel bir antioksidandır), bunun dışında evinizi, odanızı sık sık havalandırın, ellerinizi sık sık yıkayın, yemeklerinize sarımsak ilave ediniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.