Güle güle Gülhan Abla

GÜNDEM 23.01.2020 - 17:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2840+ kez okundu.
 

Güle güle Gülhan Abla

  O, CHP’lilerin Gülhan ablasıydı. CHP Adana il örgütünde idari sekreter olarak görev yapıyordu. Önceki gün akşam saatlerinde bir kalp krizi geçirdi ve kurtarılamadı. Gülhan Yılmaz 35 yıldır görev yaptığı partisi CHP’nin önünde yapılan törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı.  CHP’nin Gülhan ablası için düzenlenen törene Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Barosu Başkanı Avukat Veli Küçük, il, ilçe başkanları ve yüzlerce partili katıldı. Törende Gülhan Yılmaz’ın sevenleri ve dostları gözyaşlarına boğuldu. Yolda yürürken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Gülhan Yılmaz, 55 yaşındaydı. Gülhan Yılmaz, Küçükoba Mezarlığı’nda toprağa verildi.

 

O, CHP’lilerin Gülhan ablasıydı. CHP Adana il örgütünde idari sekreter olarak görev yapıyordu. Önceki gün akşam saatlerinde bir kalp krizi geçirdi ve kurtarılamadı. Gülhan Yılmaz 35 yıldır görev yaptığı partisi CHP’nin önünde yapılan törenin ardından son yolculuğuna uğurlandı. 
CHP’nin Gülhan ablası için düzenlenen törene Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Adana Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Burhanettin Bulut, Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana Barosu Başkanı Avukat Veli Küçük, il, ilçe başkanları ve yüzlerce partili katıldı. Törende Gülhan Yılmaz’ın sevenleri ve dostları gözyaşlarına boğuldu. Yolda yürürken geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Gülhan Yılmaz, 55 yaşındaydı. Gülhan Yılmaz, Küçükoba Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.