ADANA BAROSU’NDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

GÜNDEM 24.01.2020 - 15:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1993+ kez okundu.
 

ADANA BAROSU’NDA RUHSAT HEYECANI VE MUTLULUĞU YAŞANDI

  Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan ; Ayhan Şimşek, Mert Aslan, Serkan Akman, Talha Akkuş, Emine Göçer, Belisima Kurtaran ve Fatma Avcı Şen’e Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt avukatlar salonunda düzenlenen törenle ruhsatnameleri takdim edildi. EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI Baro Başkanı Av. Veli Küçük, törende genç meslektaşlarına tavsiyelerde bulundu. Hukuk devleti, hak ve özgürlükler noktasında sorunlar yaşanılan bir dönemde savunma mesleğine adım atan genç meslektaşlarını, maddi ve manevi tüm katkılarını ortaya koyan ailelerini, staj yaptıkları birbirinden "kıymetli" büroların avukatlarını kutladı. Savunma mesleğinin temsilcisi olmayı hak etmenin zor olduğunu ifade eden Baro Başkanı Av. Veli Küçük, avukatların yaşadıkları dönemin tanıkları ve insan hakları savunucuları olduğunu belirterek, genç meslektaşlarının bu bakış açısıyla görevlerini ifa edeceklerine inandığını vurguladı. Keyifli ve bol kazançlı meslek hayatı dileğinde bulundu. Genç avukatlara cübbelerini Av. Gamze Deveci, Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. Ali Şimşek, Av. Nilüfer Şahin Nazik ve Semih Nazik giydirdi.  

 

Adana Barosu’nda staj dönemlerini başarıyla tamamlayan ; Ayhan Şimşek, Mert Aslan, Serkan Akman, Talha Akkuş, Emine Göçer, Belisima Kurtaran ve Fatma Avcı Şen’e Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt avukatlar salonunda düzenlenen törenle ruhsatnameleri takdim edildi.

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI

Baro Başkanı Av. Veli Küçük, törende genç meslektaşlarına tavsiyelerde bulundu. Hukuk devleti, hak ve özgürlükler noktasında sorunlar yaşanılan bir dönemde savunma mesleğine adım atan genç meslektaşlarını, maddi ve manevi tüm katkılarını ortaya koyan ailelerini, staj yaptıkları birbirinden "kıymetli" büroların avukatlarını kutladı. Savunma mesleğinin temsilcisi olmayı hak etmenin zor olduğunu ifade eden Baro Başkanı Av. Veli Küçük, avukatların yaşadıkları dönemin tanıkları ve insan hakları savunucuları olduğunu belirterek, genç meslektaşlarının bu bakış açısıyla görevlerini ifa edeceklerine inandığını vurguladı. Keyifli ve bol kazançlı meslek hayatı dileğinde bulundu.

Genç avukatlara cübbelerini Av. Gamze Deveci, Av. Ayşe Duygu Özgüven, Av. Ali Şimşek, Av. Nilüfer Şahin Nazik ve Semih Nazik giydirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.