ÇUKUROVA KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ, KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 06.02.2020 - 13:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2432+ kez okundu.
 

ÇUKUROVA KENT KONSEYİ KADIN MECLİSİ, KÜÇÜK’Ü ZİYARET ETTİ

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Çukurova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına yeni seçilen Aysel Ateş ve Yürütme Kurulu Üyeleri Özgür Onar, Canan Kılınç, Serpil Çiçek Gümürdülü ve Aynur Özçınar’ı ağırladı. Av. Veli Küçük, Aysel Ateş başkanlığındaki Kadın Meclisi’ni tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, özellikle kadına şiddet konusuna vurgu yaparak, şiddet gören kadının ilk gideceği yerin, hukuki sürecin başlatılacağı yer olduğunu vurguladı. Çukurova Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin kadınlara ulaşmakta önemli bir aracı olduğunu ve birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, kadına yönelik şiddet, kadın-erkek eşitliği ve toplumsal farkındalık oluşturulması konularında ortak çalışmaların yapılması benimsendi. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette; Kadın Hakları Merkezi Üyesi Av. Ayşenur Karayel, TBB Delegesi Av. Badegül Bozkurt Uludağ da hazır bulundu.

Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Çukurova Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına yeni seçilen Aysel Ateş ve Yürütme Kurulu Üyeleri Özgür Onar, Canan Kılınç, Serpil Çiçek Gümürdülü ve Aynur Özçınar’ı ağırladı.

Av. Veli Küçük, Aysel Ateş başkanlığındaki Kadın Meclisi’ni tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, özellikle kadına şiddet konusuna vurgu yaparak, şiddet gören kadının ilk gideceği yerin, hukuki sürecin başlatılacağı yer olduğunu vurguladı. Çukurova Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin kadınlara ulaşmakta önemli bir aracı olduğunu ve birlikte çalışmaktan mutluluk duyacaklarını kaydetti.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, kadına yönelik şiddet, kadın-erkek eşitliği ve toplumsal farkındalık oluşturulması konularında ortak çalışmaların yapılması benimsendi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette; Kadın Hakları Merkezi Üyesi Av. Ayşenur Karayel, TBB Delegesi Av. Badegül Bozkurt Uludağ da hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.