“90 MİLYONLUK VURGUN” ÇETESİ ADLİYE’DE!

GÜNDEM 06.02.2020 - 17:45, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1654+ kez okundu.
 

“90 MİLYONLUK VURGUN” ÇETESİ ADLİYE’DE!

Adana ile birlikte 34 ilde hastane, kantin ve üniversite ihalelerine fesat karıştırdıkları ileri sürülerek çökertilen çete üyesi 2’si kadın 40 kişi adli mercilere sevk edildi.  Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine, 4 Şubat Salı günü haklarında gözaltı kararı verilen çete elebaşı D.B. ve birlikte hareket ettiği 10’u kamu görevlisi, 157’si şirket sahibi 168 kişiye operasyon düzenledi. 151 kişi gözaltına alındı. Çetenin 48 ihaleye fesat karıştırarak devleti 90 milyon lira zarara uğrattığı ileri sürülüyor. Haklarında gözaltı kararı bulunan 17 kişi ise aranıyor. Polis, 50 kişinin ifadelerini alıp serbest bıraktı, 61 kişinin ifadeleri ise sürüyor.

Adana ile birlikte 34 ilde hastane, kantin ve üniversite ihalelerine fesat karıştırdıkları ileri sürülerek çökertilen çete üyesi 2’si kadın 40 kişi adli mercilere sevk edildi. 

Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerine, 4 Şubat Salı günü haklarında gözaltı kararı verilen çete elebaşı D.B. ve birlikte hareket ettiği 10’u kamu görevlisi, 157’si şirket sahibi 168 kişiye operasyon düzenledi. 151 kişi gözaltına alındı. Çetenin 48 ihaleye fesat karıştırarak devleti 90 milyon lira zarara uğrattığı ileri sürülüyor. Haklarında gözaltı kararı bulunan 17 kişi ise aranıyor. Polis, 50 kişinin ifadelerini alıp serbest bıraktı, 61 kişinin ifadeleri ise sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.