DEMİRTAŞ’TAN İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLÜĞÜ GERİ GÖNDERME MERKEZİNE ZİYARET

GÜNDEM 25.02.2020 - 16:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1824+ kez okundu.
 

DEMİRTAŞ’TAN İL GÖÇ İDARESİ MÜDÜRLÜĞÜ GERİ GÖNDERME MERKEZİNE ZİYARET

  Vali Mahmut Demirtaş, İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezince incelemelerde bulundu ve İl Göç İdaresi Müdürlüğünce gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgiler aldı. İlk olarak İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine giden Vali Demirtaş, merkezin fiziki şartlarını ve kapasite durumunu yerinde incelemesinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyaret etti. Burada müdürlükçe verilen hizmetler, gerçekleştirilen iş ve işlemler hakkında detaylı bilgiler edinen Vali Demirtaş, hizmetlerin niteliğinin arttırılması ve fiziki şartların iyileştirilmesi hususunda yetkililere uyarılarda bulundu. Vali Demirtaş’ın inceleme ziyareti, Yavuzlar’daki ek hizmet binasında denetimlerde bulunmasıyla devam etti.  

 

Vali Mahmut Demirtaş, İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezince incelemelerde bulundu ve İl Göç İdaresi Müdürlüğünce gerçekleştirilen hizmetler hakkında bilgiler aldı.

İlk olarak İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine giden Vali Demirtaş, merkezin fiziki şartlarını ve kapasite durumunu yerinde incelemesinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğünü ziyaret etti.

Burada müdürlükçe verilen hizmetler, gerçekleştirilen iş ve işlemler hakkında detaylı bilgiler edinen Vali Demirtaş, hizmetlerin niteliğinin arttırılması ve fiziki şartların iyileştirilmesi hususunda yetkililere uyarılarda bulundu.

Vali Demirtaş’ın inceleme ziyareti, Yavuzlar’daki ek hizmet binasında denetimlerde bulunmasıyla devam etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.