İşsiz ve borçlu genç, “Çocuğuma iyi bakın” deyip nehre atladı!

GÜNDEM 03.03.2020 - 17:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2154+ kez okundu.
 

İşsiz ve borçlu genç, “Çocuğuma iyi bakın” deyip nehre atladı!

  Adana’da işsiz olan ve 10 bin lira tutarındaki borcu sebebiyle zor durumda kalan bir çocuk babası Mehmet Ç., Demirköprü üzerinden “çocuğuma iyi bakın” deyip Seyhan nehrine atladı. Can-kur ekiplerinin kurtardığı Mehmet Ç., acil sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.   10 BİN LİRA BORCU VAR! Olay, Seyhan nehri üzerinden merkez Seyhan ilçesi ile Yüreğir ilçesini birleştiren Demirköprü’de yaşandı. Evli ve bir çocuklu Mehmet Ç., iddialara göre, 10 bin lira dolayında borçlandı. Borcundan dolayı sıkıntı yaşayan genç adam, son çareyi köprüden atlamakta buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, ilk yardım ve Can-kur ekipleri geldi. O ATLADI YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ  Polisin ikna çabalarına rağmen Mehmet Ç., babası Şahin, annesi Nur ve kız kardeşi Demet’in gözleri önünde Seyhan nehrine atladı. Yakınları bu sırada fenalık geçirdi. Mehmet Ç. ise bu sırada nehirde gondolda bekleyen Can-kur ekiplerince kurtarıldı. Meraklılar yaşanan bu anları sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle de paylaştı.

 

Adana’da işsiz olan ve 10 bin lira tutarındaki borcu sebebiyle zor durumda kalan bir çocuk babası Mehmet Ç., Demirköprü üzerinden “çocuğuma iyi bakın” deyip Seyhan nehrine atladı. Can-kur ekiplerinin kurtardığı Mehmet Ç., acil sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.  
10 BİN LİRA BORCU VAR!
Olay, Seyhan nehri üzerinden merkez Seyhan ilçesi ile Yüreğir ilçesini birleştiren Demirköprü’de yaşandı. Evli ve bir çocuklu Mehmet Ç., iddialara göre, 10 bin lira dolayında borçlandı. Borcundan dolayı sıkıntı yaşayan genç adam, son çareyi köprüden atlamakta buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis, ilk yardım ve Can-kur ekipleri geldi.
O ATLADI YAKINLARI FENALIK GEÇİRDİ 
Polisin ikna çabalarına rağmen Mehmet Ç., babası Şahin, annesi Nur ve kız kardeşi Demet’in gözleri önünde Seyhan nehrine atladı. Yakınları bu sırada fenalık geçirdi. Mehmet Ç. ise bu sırada nehirde gondolda bekleyen Can-kur ekiplerince kurtarıldı. Meraklılar yaşanan bu anları sosyal medya hesapları üzerinden takipçileriyle de paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.