“300 sokakta yarılan yollara tek iş makinesi ile yetişemem”

GÜNDEM 09.03.2020 - 17:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1396+ kez okundu.
 

“300 sokakta yarılan yollara tek iş makinesi ile yetişemem”

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Meclis’te Akçatekir için destek istedi.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, geçtiğimiz ay aşırı yağışlardan dolayı tahrip olan yollardan dolayı Büyükşehir Belediyesi ile merkez ilçe belediyelerinden destek istedi. Çay, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısında gündem dışı bir konuşma yaptı. Yaz aylarında aşırı sıcaklardan dolayı Adana’dan gelenlerle nüfusu 500’den 100 bine çıkan Akçatekir’de yağışlardan dolayı toprak zeminli yollarda yarılmalar yaşandığını söyledi. Belediyenin elinde bulunan 50 yıllık bir iş makinesi ile hizmet vermeye çabaladığını aktaran Çay, “300’e yakın yarılma yaşanan sokak var, bunlara yayla mevsimine kadar yetişmemiz mümkün değil” dedi.  Çay, Büyükşehir Belediyesi ile merkez Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam belediyelerinden bir iş makinesini 5’er günlüğüne belirleyecekleri program dahilinde Akçatekir’e göndermelerini istedi. Çay, “Yol sıkıntısını onarmak açısından yardım bekliyorum. İller Bankası payını siz alıyorsunuz, çilesini biz çekiyoruz” diye espri de yaptı.  Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ayrıca Akçatekir’de Orman Bakanlığı’ndan 19 yıllığına kiraladıkları 32 dönümlük bir araziye içinde restoran, çocuk parkı, amfi tiyatro, şelale bulunan bir yaşam alanı yaptıracaklarını müjdeledi. Çay, Adana’nın merkez ilçe ve ilçe belediye başkanlarından 5’er adet vatandaşların dinlenmeleri için kamelya yaptırmalarını teklif etti. Çay, belediye başkanlarının bu çağrısını karşılıksız bırakmayacaklarına inandığını sözlerine ekledi.
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Meclis’te Akçatekir için destek istedi.

Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, geçtiğimiz ay aşırı yağışlardan dolayı tahrip olan yollardan dolayı Büyükşehir Belediyesi ile merkez ilçe belediyelerinden destek istedi.

Çay, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısında gündem dışı bir konuşma yaptı. Yaz aylarında aşırı sıcaklardan dolayı Adana’dan gelenlerle nüfusu 500’den 100 bine çıkan Akçatekir’de yağışlardan dolayı toprak zeminli yollarda yarılmalar yaşandığını söyledi. Belediyenin elinde bulunan 50 yıllık bir iş makinesi ile hizmet vermeye çabaladığını aktaran Çay, “300’e yakın yarılma yaşanan sokak var, bunlara yayla mevsimine kadar yetişmemiz mümkün değil” dedi. 
Çay, Büyükşehir Belediyesi ile merkez Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam belediyelerinden bir iş makinesini 5’er günlüğüne belirleyecekleri program dahilinde Akçatekir’e göndermelerini istedi. Çay, “Yol sıkıntısını onarmak açısından yardım bekliyorum. İller Bankası payını siz alıyorsunuz, çilesini biz çekiyoruz” diye espri de yaptı. 
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, ayrıca Akçatekir’de Orman Bakanlığı’ndan 19 yıllığına kiraladıkları 32 dönümlük bir araziye içinde restoran, çocuk parkı, amfi tiyatro, şelale bulunan bir yaşam alanı yaptıracaklarını müjdeledi. Çay, Adana’nın merkez ilçe ve ilçe belediye başkanlarından 5’er adet vatandaşların dinlenmeleri için kamelya yaptırmalarını teklif etti. Çay, belediye başkanlarının bu çağrısını karşılıksız bırakmayacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.