‘Boyu en az 1.65 beyaz tenli ve güzel olsun’

GÜNDEM 10.03.2020 - 11:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1298+ kez okundu.
 

‘Boyu en az 1.65 beyaz tenli ve güzel olsun’

FETÖ’nün Gaziantep ve Malatya’da 2014 yılı sonrası yargı mahrem imamı ve izdivaç görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu eski öğretmen Serkan K., hakkında sürdürülen soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan, şüpheli hakkında örgüt yöneticiliği suçundan 21. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açtı. Kabul edilen iddianamede, şüphelinin ByLock kullanıcısı olduğu, öğrencilik yıllarından itibaren örgüt içerisinde yer aldığı, “Gaziantep bölgesine bağlı Malatya alt bölgesinin müdür yardımcısı olarak da görev yaptığı, o dönemde örgüt mensubu hâkim/savcılardan sorumlu olduğu, örgüt içerisinde mahrem imam ve izdivaç görevlisi olarak görev yaptığı” iddia edildi. İddianamede ifadesine yer verilen Halil I. isimli kişi de, “Ankara’ya izdivaç toplantılarına geldiğim sırada, Malatya’dan katılan benim gibi hâkim-savcılardan sorumlu Süheyl kod adlı, ismini sonradan öğrendiğim Serkan adındaki şahıstır” dedi.

FETÖ’nün Gaziantep ve Malatya’da 2014 yılı sonrası yargı mahrem imamı ve izdivaç görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu eski öğretmen Serkan K., hakkında sürdürülen soruşturma tamamlandı. Ankara Cumhuriyet Savcısı Murat Özcan, şüpheli hakkında örgüt yöneticiliği suçundan 21. Ağır Ceza Mahkemesi’ne dava açtı. Kabul edilen iddianamede, şüphelinin ByLock kullanıcısı olduğu, öğrencilik yıllarından itibaren örgüt içerisinde yer aldığı, “Gaziantep bölgesine bağlı Malatya alt bölgesinin müdür yardımcısı olarak da görev yaptığı, o dönemde örgüt mensubu hâkim/savcılardan sorumlu olduğu, örgüt içerisinde mahrem imam ve izdivaç görevlisi olarak görev yaptığı” iddia edildi.

İddianamede ifadesine yer verilen Halil I. isimli kişi de, “Ankara’ya izdivaç toplantılarına geldiğim sırada, Malatya’dan katılan benim gibi hâkim-savcılardan sorumlu Süheyl kod adlı, ismini sonradan öğrendiğim Serkan adındaki şahıstır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.