Meclis üyelerinden Çay'a: "Başka Kapıya!"

GÜNDEM 12.03.2020 - 13:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2376+ kez okundu.
 

Meclis üyelerinden Çay'a: "Başka Kapıya!"

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, tarafından Silahlı terör örgütüne yardım etme suçundan 2 yıl 1 ay hapis kararı verilen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediye başkanlarından yardım istedi. Fetö hükümlüsü Çay, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısında gündem dışı bir konuşma yaptı. Mustafa Çay, Adana’nın merkez ilçe ve ilçe belediye başkanlarından 5’er adet vatandaşların dinlenmeleri için kamelya yaptırmalarını isteyerek belediye başkanlarının bu çağrısını karşılıksız bırakmayacaklarına inandığını sözlerine ekledi. Bizden ekmek çıkmaz, başka kapıya Bazı meclis üyeleri kendi aralarında durum değerlendirmesi yaparak, "mahkeme himmet adı altında fetöye 20 bin liraya yakın para aktardığın gerekçesi ile seni cezalandırdı. Vatandaşın parasını terör örgütüne verene kadar ilçene hizmet yapsaydın. Bizden sana ekmek çıkmaz, başka kapıya" dediler.

Adana Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi, tarafından Silahlı terör örgütüne yardım etme suçundan 2 yıl 1 ay hapis kararı verilen Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, belediye başkanlarından yardım istedi.

Fetö hükümlüsü Çay, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Mart ayı toplantısında gündem dışı bir konuşma yaptı.

Mustafa Çay, Adana’nın merkez ilçe ve ilçe belediye başkanlarından 5’er adet vatandaşların dinlenmeleri için kamelya yaptırmalarını isteyerek belediye başkanlarının bu çağrısını karşılıksız bırakmayacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

Bizden ekmek çıkmaz, başka kapıya

Bazı meclis üyeleri kendi aralarında durum değerlendirmesi yaparak, "mahkeme himmet adı altında fetöye 20 bin liraya yakın para aktardığın gerekçesi ile seni cezalandırdı. Vatandaşın parasını terör örgütüne verene kadar ilçene hizmet yapsaydın. Bizden sana ekmek çıkmaz, başka kapıya" dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.