TEZGAHA BAK!

GÜNDEM 13.03.2020 - 17:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2466+ kez okundu.
 

TEZGAHA BAK!

Adana dün Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın görevden alındığına ilişkin iddialarla sallandı. Gerçek ise Adana Valiliği’nin açıklaması ile ortaya çıktı.
BANA TEBLİĞ EDİLEN BİRŞEY YOK  Ceyhan Belediye Başkanı Aydar, “Bana tebliğ edilen bir şey yok, görevimin başındayım ama hukuksuz şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyorlar” derken, Adana Valiliği’nden, “İçişleri Bakanlığımız tarafından Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın görevden alınmasına ilişkin herhangi bir işlem yapılmamıştır” açıklaması geldi.  KAYMAKAM YILDIZ KAYYIM ATANMIŞ! Aydar’ın bazı sosyal medya hesaplarından görevinden alındığı ve yerine Ceyhan Kaymakamı Bayram Yıldız’ın kayyım olarak atandığı iddia edildi. Başkan Aydar, iddialar üzerine, Yüksek Seçim Kurulu’nun seçime girmesine izin verdiğini, 13 yıl önce aldığı iki cezanın birleştirilerek hukuksuz bir şekilde görevden alınmak istendiğini söyledi.  VALİLİK NOKTAYI KOYDU: İŞLEM YOK Aydar, “Olabilir mi olabilir. Durum pek iç açıcı değil. Yeni başkan Meclis’ten seçilir, kayyım atanacak bir durum yok. Hukuksuz bir durum” dedi. Adana Valiliği, haberler üzerine İçişleri Bakanlığı’nca Ceyhan Belediye Başkanı Kadir 
Adana dün Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın görevden alındığına ilişkin iddialarla sallandı. Gerçek ise Adana Valiliği’nin açıklaması ile ortaya çıktı.

BANA TEBLİĞ EDİLEN BİRŞEY YOK 

Ceyhan Belediye Başkanı Aydar, “Bana tebliğ edilen bir şey yok, görevimin başındayım ama hukuksuz şekilde bir şeyler yapmaya çalışıyorlar” derken, Adana Valiliği’nden, “İçişleri Bakanlığımız tarafından Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar’ın görevden alınmasına ilişkin herhangi bir işlem yapılmamıştır” açıklaması geldi. 
KAYMAKAM YILDIZ KAYYIM ATANMIŞ!
Aydar’ın bazı sosyal medya hesaplarından görevinden alındığı ve yerine Ceyhan Kaymakamı Bayram Yıldız’ın kayyım olarak atandığı iddia edildi. Başkan Aydar, iddialar üzerine, Yüksek Seçim Kurulu’nun seçime girmesine izin verdiğini, 13 yıl önce aldığı iki cezanın birleştirilerek hukuksuz bir şekilde görevden alınmak istendiğini söyledi. 
VALİLİK NOKTAYI KOYDU: İŞLEM YOK
Aydar, “Olabilir mi olabilir. Durum pek iç açıcı değil. Yeni başkan Meclis’ten seçilir, kayyım atanacak bir durum yok. Hukuksuz bir durum” dedi. Adana Valiliği, haberler üzerine İçişleri Bakanlığı’nca Ceyhan Belediye Başkanı Kadir 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.