Adana hayalet şehre döndü

GÜNDEM 18.03.2020 - 13:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2022+ kez okundu.
 

Adana hayalet şehre döndü

Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında birçok iş yerinin kapanmasının ardından Adana’da sokaklar boşaldı. Vatandaşlar işe gitmek haricinde dışarı çıkmayıp evde kalmayı tercih etti. Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan, sosyal hayatın kısıtlanması kararlarının ardından, Adana’da sokaklar boş kaldı. Vatandaşların, boş vakitlerini değerlendirmek için genellikle tercih ettiği ve neredeyse 7 gün 24 saat boyunca yoğunluğun hiç azalmadığı Seyhan ilçesindeki Duygu Kafe Meydanı, Baraj Yolu Caddesi, Atatürk Caddesi ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı tenha görünümüyle dikkat çekti. Semtteki birçok iş yeri de faaliyetini durdurdu. Vatandaşlar işe veya hastaneye gitmek haricinde dışarı çıkmayıp evde kalmayı tercih ederken, dışarı çıkan bazı kişilerin de maske ve eldiven takarak kendisini koruduğu görüldü.

Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında birçok iş yerinin kapanmasının ardından Adana’da sokaklar boşaldı. Vatandaşlar işe gitmek haricinde dışarı çıkmayıp evde kalmayı tercih etti.

Korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan, sosyal hayatın kısıtlanması kararlarının ardından, Adana’da sokaklar boş kaldı. Vatandaşların, boş vakitlerini değerlendirmek için genellikle tercih ettiği ve neredeyse 7 gün 24 saat boyunca yoğunluğun hiç azalmadığı Seyhan ilçesindeki Duygu Kafe Meydanı, Baraj Yolu Caddesi, Atatürk Caddesi ve Mustafa Kemal Paşa Bulvarı tenha görünümüyle dikkat çekti.
Semtteki birçok iş yeri de faaliyetini durdurdu. Vatandaşlar işe veya hastaneye gitmek haricinde dışarı çıkmayıp evde kalmayı tercih ederken, dışarı çıkan bazı kişilerin de maske ve eldiven takarak kendisini koruduğu görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.