Sağlık çalışanlarına “moral” ziyareti

GÜNDEM 18.03.2020 - 16:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1574+ kez okundu.
 

Sağlık çalışanlarına “moral” ziyareti

  Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, koronavirüs tedbirleri çıktığı günden bu yana büyük özveri gösteren sağlık çalışanlarının morallerini yükseltmek için karanfil dağıttı.  Nennioğlu, çeşitli kamu hastanelerin yanı sıra 112 Acil Servis ve Aile Sağlığı Merkezleri’ni ziyaret ederek çalışanlarla görüştü. Dünyada hayatı durma noktasına getiren bir pandemi ile karşı karşıya kalındığını aktaran Nennioğlu, “Alınan tedbirlerle ülkemizin hastalığın görüldüğü en son ülkeler  arasında yer alması büyük bir başarıdır” dedi.  Hastalık karşısında aldıkları tedbirlerle büyük takdir toplayan  Sağlık Bakanlığı’nın hastalıkla mücadele eden çalışanları görmeyip sınıfta kaldığını aktaran Nennioğlu, “Evde okullar kapalı olduğu için yalnız bırakmak zorunda kaldığı çocuğunu düşünen hekim arkadaşımızı mı söylesem, hamile olup hastalık kapacağı endişesi ile  bebeğine kötü bir şey olacağını düşünen hemşire kardeşimizi mi söylesem bilemiyorum” diye konuştu.  Nennioğlu, en azından hamile olan sağlık çalışanlarına izin diğer çalışanlara da birer maaş ikramiye vererek motivasyonlarının artırılmasını istedi. Nennioğlu, sosyal paylaşım sitelerinden ‘Mesleğin zorluğunu biliyordunuz seçmeseydiniz’ diye serzenişte bulunanlara ise “Sağlık çalışanlarımıza en azından bu sefer saygı gösterelim. Bir kere de ‘İyi ki varsınız’  diyelim” çağrısı yaptı.

 

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Adana Şube Başkanı Bekir Nennioğlu, koronavirüs tedbirleri çıktığı günden bu yana büyük özveri gösteren sağlık çalışanlarının morallerini yükseltmek için karanfil dağıttı. 
Nennioğlu, çeşitli kamu hastanelerin yanı sıra 112 Acil Servis ve Aile Sağlığı Merkezleri’ni ziyaret ederek çalışanlarla görüştü. Dünyada hayatı durma noktasına getiren bir pandemi ile karşı karşıya kalındığını aktaran Nennioğlu, “Alınan tedbirlerle ülkemizin hastalığın görüldüğü en son ülkeler  arasında yer alması büyük bir başarıdır” dedi. 
Hastalık karşısında aldıkları tedbirlerle büyük takdir toplayan  Sağlık Bakanlığı’nın hastalıkla mücadele eden çalışanları görmeyip sınıfta kaldığını aktaran Nennioğlu, “Evde okullar kapalı olduğu için yalnız bırakmak zorunda kaldığı çocuğunu düşünen hekim arkadaşımızı mı söylesem, hamile olup hastalık kapacağı endişesi ile  bebeğine kötü bir şey olacağını düşünen hemşire kardeşimizi mi söylesem bilemiyorum” diye konuştu. 
Nennioğlu, en azından hamile olan sağlık çalışanlarına izin diğer çalışanlara da birer maaş ikramiye vererek motivasyonlarının artırılmasını istedi. Nennioğlu, sosyal paylaşım sitelerinden ‘Mesleğin zorluğunu biliyordunuz seçmeseydiniz’ diye serzenişte bulunanlara ise “Sağlık çalışanlarımıza en azından bu sefer saygı gösterelim. Bir kere de ‘İyi ki varsınız’  diyelim” çağrısı yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.