ıspanaklarını polis ekipleri topladı

GÜNDEM 13.04.2020 - 09:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1546+ kez okundu.
 

ıspanaklarını polis ekipleri topladı

Çorum'da yaşayan ve 87 yaşındaki yaşlı adam, koronavirüs tedbirleri kapsamında evinden çıkamıyor. Durum böyle olunca bahçesindeki ıspanakların toplanması için polisten yardım isteyen vatandaşın bu isteği, ekipler tarafından geri çevrilmedi. Bunun üzerine Kargı İlçe Emniyet Amirliği'ne bağlı asayiş ekipleri Abdullah Yaylaoğlu'nun evine gelerek yaşlı adamın evinin anahtarını ve adresini alarak ıspanakları toplamaya gitti. Bahçede bulunan ıspanakları toplayan polis ekipleri topladıkları ıspanakları Abdullah amcaya götürdüler. Kurallara uyduğu için teşekkür ederek Yaylaoğlu'na teşekkür eden polis ekipleri, herhangi bir ihtiyacı olduğunda 155 polis hattını aramasını istediler.

Çorum'da yaşayan ve 87 yaşındaki yaşlı adam, koronavirüs tedbirleri kapsamında evinden çıkamıyor. Durum böyle olunca bahçesindeki ıspanakların toplanması için polisten yardım isteyen vatandaşın bu isteği, ekipler tarafından geri çevrilmedi.

Bunun üzerine Kargı İlçe Emniyet Amirliği'ne bağlı asayiş ekipleri Abdullah Yaylaoğlu'nun evine gelerek yaşlı adamın evinin anahtarını ve adresini alarak ıspanakları toplamaya gitti. Bahçede bulunan ıspanakları toplayan polis ekipleri topladıkları ıspanakları Abdullah amcaya götürdüler. Kurallara uyduğu için teşekkür ederek Yaylaoğlu'na teşekkür eden polis ekipleri, herhangi bir ihtiyacı olduğunda 155 polis hattını aramasını istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.