Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı sonrası normale dönüş planını anlattı

GÜNDEM 23.04.2020 - 09:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2007+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı sonrası normale dönüş planını anlattı

Partisinin MYK toplantısında Ramazan Bayramı sonrasında normalleşmenin nasıl olacağını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öncelikle tarım, tekstil, sanayi ve bu üç sektörün ardından turizmde kademe kademe rahatlamanın başlaması planlanıyor" dedi. Koronavirüs salgını sonrası önceliğin dört sektöre verileceğini vurgulayan Erdoğan, "Öncelikle tarım, tekstil, sanayi ve bu üç sektörün ardından turizmde kademe kademe rahatlamanın başlaması planlanıyor" değerlendirmesini yaptı. Toplantının devamında tarımın önemine vurgu yapan ve bu konunun üzerinde ciddiyetle durulması gerektiğini belirten Erdoğan, kurmaylarına "Kendi evinizin önünü bile ekin, boş yer kalmasın" talimatı verdi.   Toplantıda ramazan ayında uyulması gereken tedbirlerin önemi vurgulanırken, 1, 2 ve 3 Mayıs'ta da aynı şekilde 3 günlük sokağa çıkma yasağının olabileceği değerlendirildi. Bayrama kadar tedbirlerin sıkı tutulacağı ve bayram sonrasında rahatlamaya geçileceği belirtildi. Erdoğan yeni açılan hastanelerin önemini dile getirirken de "İnşaatı bitirilmeyen ve faaliyete geçmeyen şehir hastanelerini bir an önce bitirin" talimatı verdi. Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü'nün de önümüzdeki günlerde Türkiye ile ilgili çok önemli bir açıklama yapacağını söyledi.

Partisinin MYK toplantısında Ramazan Bayramı sonrasında normalleşmenin nasıl olacağını anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öncelikle tarım, tekstil, sanayi ve bu üç sektörün ardından turizmde kademe kademe rahatlamanın başlaması planlanıyor" dedi.

Koronavirüs salgını sonrası önceliğin dört sektöre verileceğini vurgulayan Erdoğan, "Öncelikle tarım, tekstil, sanayi ve bu üç sektörün ardından turizmde kademe kademe rahatlamanın başlaması planlanıyor" değerlendirmesini yaptı. Toplantının devamında tarımın önemine vurgu yapan ve bu konunun üzerinde ciddiyetle durulması gerektiğini belirten Erdoğan, kurmaylarına "Kendi evinizin önünü bile ekin, boş yer kalmasın" talimatı verdi.
 
Toplantıda ramazan ayında uyulması gereken tedbirlerin önemi vurgulanırken, 1, 2 ve 3 Mayıs'ta da aynı şekilde 3 günlük sokağa çıkma yasağının olabileceği değerlendirildi. Bayrama kadar tedbirlerin sıkı tutulacağı ve bayram sonrasında rahatlamaya geçileceği belirtildi. Erdoğan yeni açılan hastanelerin önemini dile getirirken de "İnşaatı bitirilmeyen ve faaliyete geçmeyen şehir hastanelerini bir an önce bitirin" talimatı verdi. Erdoğan, Dünya Sağlık Örgütü'nün de önümüzdeki günlerde Türkiye ile ilgili çok önemli bir açıklama yapacağını söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.