hayvanları besleme mesaisi

GÜNDEM 25.04.2020 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1721+ kez okundu.
 

hayvanları besleme mesaisi

ADANA'da sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından hayvanseverler, İl Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün de desteğiyle sokak hayvanlarını beslemeye devam ediyor. İçişleri Bakanlığı 17-19 Nisan tarihlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı öncesi yayınladığı genelgede sokak hayvanlarını besleyen ve evcil hayvanlarını gezdirenler yasaktan muaf tutulduğu duyurmuştu. Bu kural 23 Nisan'da başlatılan 4 günlük sokağa çıkma yasağında da geçerliliğini sürdürüyor. Adana'da hayvanseverler, yasağın başlamasından itibaren her gün sokak hayvanlarını beslemeye devam ediyor. Adana Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün de desteğiyle çalışmalarını yürüten hayvan dostları, genelgede kapsam dışı bırakıldıkları için çok mutlu olduklarını ve yetkililere teşekkür ettiklerini söyledi.

ADANA'da sokağa çıkma yasağının başlamasının ardından hayvanseverler, İl Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün de desteğiyle sokak hayvanlarını beslemeye devam ediyor.

İçişleri Bakanlığı 17-19 Nisan tarihlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı öncesi yayınladığı genelgede sokak hayvanlarını besleyen ve evcil hayvanlarını gezdirenler yasaktan muaf tutulduğu duyurmuştu. Bu kural 23 Nisan'da başlatılan 4 günlük sokağa çıkma yasağında da geçerliliğini sürdürüyor. Adana'da hayvanseverler, yasağın başlamasından itibaren her gün sokak hayvanlarını beslemeye devam ediyor. Adana Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü'nün de desteğiyle çalışmalarını yürüten hayvan dostları, genelgede kapsam dışı bırakıldıkları için çok mutlu olduklarını ve yetkililere teşekkür ettiklerini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.