önceliğimiz vatandaşı aç bırakmamak

GÜNDEM 02.05.2020 - 09:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2360+ kez okundu.
 

önceliğimiz vatandaşı aç bırakmamak

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, verdiği röportajda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu ve ABB'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı aldığı ekonomik önlemlerden bahsetti. Vatandaşı aç-açık bırakmamanın öncelikleri olduğunu belirten Başkan Yavaş, kampanyalardan ve yardımlardan bahsetti. KOVID-19'A KARŞI VERESİYE DEFTERLERİ ÇALIŞMASI Kovid-19 salgını sonrası yardım kampanyası başlatan ancak İçişleri Bakanlığı'nın belediyelerin yardım toplamasını engelleyen genelge yayımlamasıyla birlikte bağış hesaplarına bloke konulan Yavaş, "'Belediye olarak ne yapabiliriz?' derken, durumu iyi olanların, bakkala olan borcunu ödeyemeyen vatandaşların hesaplarını kapatmalarını öngördük. Ekipler oluşturuldu. Bu konuda duyurular yapıldı" dedi. Kampanyanın büyük ilgi gördüğünü söyleyen Yavaş, "Bulunduğum sitede aramızda para toplayıp Ulubey, Solfasol mahallerine gidip bakkal bakkal dolaşıp veresiye defterini kapattık" şeklinde konuştu.

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, verdiği röportajda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu ve ABB'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı aldığı ekonomik önlemlerden bahsetti. Vatandaşı aç-açık bırakmamanın öncelikleri olduğunu belirten Başkan Yavaş, kampanyalardan ve yardımlardan bahsetti.

KOVID-19'A KARŞI VERESİYE DEFTERLERİ ÇALIŞMASI

Kovid-19 salgını sonrası yardım kampanyası başlatan ancak İçişleri Bakanlığı'nın belediyelerin yardım toplamasını engelleyen genelge yayımlamasıyla birlikte bağış hesaplarına bloke konulan Yavaş, "'Belediye olarak ne yapabiliriz?' derken, durumu iyi olanların, bakkala olan borcunu ödeyemeyen vatandaşların hesaplarını kapatmalarını öngördük. Ekipler oluşturuldu. Bu konuda duyurular yapıldı" dedi.

Kampanyanın büyük ilgi gördüğünü söyleyen Yavaş, "Bulunduğum sitede aramızda para toplayıp Ulubey, Solfasol mahallerine gidip bakkal bakkal dolaşıp veresiye defterini kapattık" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.