Sağlık Bakanlığı’nın raporu başarı getirdi

GÜNDEM 10.05.2020 - 09:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1893+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanlığı’nın raporu başarı getirdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğrencilerle yaptığı toplantıda, “Türkiye’nin birinci önceliği, bu ülkeye gerçekten demokrasiyi getirmektir. Demokrasiden yana olan bütün tarafları bir araya getirmek ve ortak hareket etmek zorundayız” dedi. Kılıçdaroğlu, üniversite öğrencileriyle videokonferans yoluyla yaptığı görüşmede, soruları da yanıtlayarak özetle şu mesajları verdi: “(İktidar olmak için sağ ile ittifak yapmak zorunluluk mu?) Bugün Türkiye’nin birinci önceliği bu ülkeye gerçekten demokrasiyi getirmektir. Biz onu şöyle tanımlıyoruz; 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyet’i demokrasiyle taçlandırmak. Millet ittifakının varlık nedeni de bu demokrasi ihtiyacından kaynaklanıyor. EN YETENEKLİ EKİP (Hükümetin COVID-19 ile ilgili politikalarıyla ne düşünüyoruz?) 2019’da Sağlık Bakanlığı hekimlerin, akademisyenlerin, sağlık bilimcilerin katıldığı bir COVID raporu hazırlamıştı. 229 sayfalık bir rapor. Böyle bir olay olduğunda sağlık olarak hangi önlemleri alırız diye bir rapor hazırlamış. Rapor gayet güzel bir rapor. Zaten başarının nedeni de o raporun hazırlanması, hemen bir Bilim Kurulu’nun oluşturulması, Avrupa’nın en gelişmiş en yetenekli sağlık ekibinin de Türkiye’de olması. Sağlık konusunda bu önlem alındı ama işsizlik de çıkacak ortaya. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, öğrencilerle yaptığı toplantıda, “Türkiye’nin birinci önceliği, bu ülkeye gerçekten demokrasiyi getirmektir. Demokrasiden yana olan bütün tarafları bir araya getirmek ve ortak hareket etmek zorundayız” dedi. Kılıçdaroğlu, üniversite öğrencileriyle videokonferans yoluyla yaptığı görüşmede, soruları da yanıtlayarak özetle şu mesajları verdi:

“(İktidar olmak için sağ ile ittifak yapmak zorunluluk mu?) Bugün Türkiye’nin birinci önceliği bu ülkeye gerçekten demokrasiyi getirmektir. Biz onu şöyle tanımlıyoruz; 29 Ekim 1923’te kurulan Cumhuriyet’i demokrasiyle taçlandırmak. Millet ittifakının varlık nedeni de bu demokrasi ihtiyacından kaynaklanıyor.

EN YETENEKLİ EKİP

(Hükümetin COVID-19 ile ilgili politikalarıyla ne düşünüyoruz?) 2019’da Sağlık Bakanlığı hekimlerin, akademisyenlerin, sağlık bilimcilerin katıldığı bir COVID raporu hazırlamıştı. 229 sayfalık bir rapor. Böyle bir olay olduğunda sağlık olarak hangi önlemleri alırız diye bir rapor hazırlamış. Rapor gayet güzel bir rapor. Zaten başarının nedeni de o raporun hazırlanması, hemen bir Bilim Kurulu’nun oluşturulması, Avrupa’nın en gelişmiş en yetenekli sağlık ekibinin de Türkiye’de olması. Sağlık konusunda bu önlem alındı ama işsizlik de çıkacak ortaya. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.