2 SAAT BİZE YETMEZ!

GÜNDEM 01.06.2020 - 15:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2394+ kez okundu.
 

2 SAAT BİZE YETMEZ!

 Pandemiden sonra dün siftah yapan restoranlarda işletmeciler, yaz aylarından dolayı gündüzlerin uzadığını, akşam yemeğini tercih edecekler için ancak 2 saat servis yapılabileceğini anlatarak, sürenin uzatılmasını bekliyor.   Çin’den dünyaya yayılan koronavirüs salgınından dolayı yaklaşık 3 aydır kepenk kapatmak zorunda kalan restoran ve kafeler dün siftah yaptı. Ancak restoran işletmecileri, 22.00 olan kapanış saatinin ileri çekilmesini istiyor.   KAPANMA SAATİ ÇOK ERKEN Adana Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Şefik Aslan, uzun bir aradan sonra yeniden işbaşı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Aslan, vatandaşların genellikle akşam yemeğini tercih ettiklerini belirterek, saat 22.00 olan kapanma saatinin ileriye çekilmesini istedi.   CUMHURBAŞKANINDAN YARDIM İSTEDİLER Yaz aylarından dolayı gündüzlerin uzadığına dikkat çeken Aslan, restoranlara gelenlerin genellikle saat 20.00’den sonrasını tercih ettiğini, yalnızca 2 saatlik bir servis yapma imkanı bulan işletmelerin sıkıntı yaşayacaklarını anlattı. Aslan, durumun düzeltilmesi için Cumhurbaşkanlığı’na e-posta attıklarını bildirdi.   ŞIRDANCILAR NE YAPACAK? Adana Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Aslan, Adana’nın paça ve şırdan kültürü olduğunu hatırlatarak, “Özellikle gece saatlerinde çalışması gereken yerler için de kısıtlamanın kaldırılmasını istiyoruz. İşletmelerimiz tüm hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak faaliyetlerine gece de devam etmeli” dedi.  

 Pandemiden sonra dün siftah yapan restoranlarda işletmeciler, yaz aylarından dolayı gündüzlerin uzadığını, akşam yemeğini tercih edecekler için ancak 2 saat servis yapılabileceğini anlatarak, sürenin uzatılmasını bekliyor.
 
Çin’den dünyaya yayılan koronavirüs salgınından dolayı yaklaşık 3 aydır kepenk kapatmak zorunda kalan restoran ve kafeler dün siftah yaptı. Ancak restoran işletmecileri, 22.00 olan kapanış saatinin ileri çekilmesini istiyor.
 
KAPANMA SAATİ ÇOK ERKEN
Adana Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Şefik Aslan, uzun bir aradan sonra yeniden işbaşı yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Aslan, vatandaşların genellikle akşam yemeğini tercih ettiklerini belirterek, saat 22.00 olan kapanma saatinin ileriye çekilmesini istedi.
 
CUMHURBAŞKANINDAN YARDIM İSTEDİLER
Yaz aylarından dolayı gündüzlerin uzadığına dikkat çeken Aslan, restoranlara gelenlerin genellikle saat 20.00’den sonrasını tercih ettiğini, yalnızca 2 saatlik bir servis yapma imkanı bulan işletmelerin sıkıntı yaşayacaklarını anlattı. Aslan, durumun düzeltilmesi için Cumhurbaşkanlığı’na e-posta attıklarını bildirdi.
 
ŞIRDANCILAR NE YAPACAK?
Adana Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Aslan, Adana’nın paça ve şırdan kültürü olduğunu hatırlatarak, “Özellikle gece saatlerinde çalışması gereken yerler için de kısıtlamanın kaldırılmasını istiyoruz. İşletmelerimiz tüm hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak faaliyetlerine gece de devam etmeli” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.