KIRSAL DEZAVANTAJLI ALANLAR KALKINMA PROJESİ START ALIYOR

GÜNDEM 10.06.2020 - 16:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1436+ kez okundu.
 

KIRSAL DEZAVANTAJLI ALANLAR KALKINMA PROJESİ START ALIYOR

  Kırsal alanlarda, parçalı ve küçük arazilere sahip olan ve dezavantajlı coğrafi koşullarda yaşayan üreticilerin gelirlerini artırmak amacıyla planlanan “Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi” uygulanmaya başlayacak. Uygulanmaya başlayacak olan proje öncesinde makam toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Vali Mahmut Demirtaş’a, İl Tarım ve Orman Müdürü Adil Alan ve projede görevli ekip tarafından proje kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında brifing verildi.           Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Tarım ve Orman Müdürü Adil Alan ile projede görevli ekibin katıldığı toplantıda aldığı bilgiler doğrultusunda bir açıklamada bulunan Vali Demirtaş; “Ülkemiz genelinde dezavantajlı coğrafi koşullarda yaşayan üreticilerimizin gelirlerini artırmak, yaşam standartlarını yükselterek kırsal yoksulluğu azaltmak amacıyla ilimizin de dahil olduğu altı ilde uygulanmaya başlayacak olan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi ilimizin yedi ilçesinde yürütülecek. Sürdürülebilir doğal kaynakların yönetimi yoluyla gerçekleştirilecek olan projenin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

 


Kırsal alanlarda, parçalı ve küçük arazilere sahip olan ve dezavantajlı coğrafi koşullarda yaşayan üreticilerin gelirlerini artırmak amacıyla planlanan “Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi” uygulanmaya başlayacak.
Uygulanmaya başlayacak olan proje öncesinde makam toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Vali Mahmut Demirtaş’a, İl Tarım ve Orman Müdürü Adil Alan ve projede görevli ekip tarafından proje kapsamında yapılacak çalışmalar hakkında brifing verildi. 
         Vali Yardımcısı Murat Süzen, İl Tarım ve Orman Müdürü Adil Alan ile projede görevli ekibin katıldığı toplantıda aldığı bilgiler doğrultusunda bir açıklamada bulunan Vali Demirtaş; “Ülkemiz genelinde dezavantajlı coğrafi koşullarda yaşayan üreticilerimizin gelirlerini artırmak, yaşam standartlarını yükselterek kırsal yoksulluğu azaltmak amacıyla ilimizin de dahil olduğu altı ilde uygulanmaya başlayacak olan Kırsal Dezavantajlı Alanlar Kalkınma Projesi ilimizin yedi ilçesinde yürütülecek. Sürdürülebilir doğal kaynakların yönetimi yoluyla gerçekleştirilecek olan projenin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, projenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.