SÖZLEŞMELİYE GÜZEL HABER!

GÜNDEM 30.06.2020 - 16:54, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2140+ kez okundu.
 

SÖZLEŞMELİYE GÜZEL HABER!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın iş akitlerini feshettiği çalışanlar, mahkeme kararları ile görevlerine yeniden dönmeye başladı.
  Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nce sözleşmesi yenilenmeyen bir işçi mahkeme kararı ile görevine yeniden döndü. Sözleşmesi yenilenerek işe başlatılan işçinin avukatı, mahkeme kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Karar, Büyükşehir Belediyesi’nde sözleşmeleri feshedilen diğer çalışanlara da emsal olabilecek.   Geçen yıl yapılan seçimlerle işbaşına gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye borçları ile parasızlığı bahane ederek 2 bine yakın çalışanın iş akitlerini feshetmişti. Bu arada, Büyükşehir Belediyesi ile ASKİ’de işten çıkarılan bazı işçilerin de görevlerine döndükleri öğrenildi.
Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın iş akitlerini feshettiği çalışanlar, mahkeme kararları ile görevlerine yeniden dönmeye başladı.

 


Adana’da Büyükşehir Belediyesi’nce sözleşmesi yenilenmeyen bir işçi mahkeme kararı ile görevine yeniden döndü. Sözleşmesi yenilenerek işe başlatılan işçinin avukatı, mahkeme kararını sosyal medya hesabından duyurdu. Karar, Büyükşehir Belediyesi’nde sözleşmeleri feshedilen diğer çalışanlara da emsal olabilecek.  

Geçen yıl yapılan seçimlerle işbaşına gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, belediye borçları ile parasızlığı bahane ederek 2 bine yakın çalışanın iş akitlerini feshetmişti. Bu arada, Büyükşehir Belediyesi ile ASKİ’de işten çıkarılan bazı işçilerin de görevlerine döndükleri öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.