Düğünler iptal mi edildi, yasaklandı mı?

GÜNDEM 15.08.2020 - 11:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1338+ kez okundu.
 

Düğünler iptal mi edildi, yasaklandı mı?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bazı kurumlar kapatılırken düğünler iptal edilmişti. Normalleşme adımlarına geçiş sürecinde İçişleri Bakanlığı tarafından tedbirler alınarak düğünler başlatılmıştı. Son olarak vaka artışının yaşanması üzerine bazı il ve ilçelerde düğün saatleri sınırlandırıldı. Yaz sezonuyla birlikte düğün ve nişan organizasyonu yapan vatandaşlar konuya yönelik araştırmalarına hız kazandırdı. Peki Düğünler iptal mi edildi? Düğünler hangi il ve ilçelerde yasaklandı? Yeni tip coronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında dügünler iptal mi edildi sorusunun yanıtı gündemde yer alıyor. Yaz mevsimiyle birlikte düğün sezonunu başlatan çiftler konuya yönelik araştırmalarını sürdürüyor. En son alınan kararla beraber korona virüs vakalarının artış gösterdiği bazı illerde düğünlerin saatleri sınırlandırılırken, yiyecek ikramında bulunmak ikinci bir emre kadar yasaklandı. Buna göre; Dügünler iptal mi edildi? Düğünler hangi il ve ilçelerde yasaklandı?   DÜĞÜNLER İPTAL Mİ EDİLDİ? Salgınla mücadele kapsamında vaka sayısındaki artışı kontrol altında tutmak için düğünlere kısıtlama getirildi. Bazı il ve ilçelerde düğün saatleri kısıtlandı ve ikramlar yasaklandı. Peki dügünler iptal edildi?

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bazı kurumlar kapatılırken düğünler iptal edilmişti. Normalleşme adımlarına geçiş sürecinde İçişleri Bakanlığı tarafından tedbirler alınarak düğünler başlatılmıştı. Son olarak vaka artışının yaşanması üzerine bazı il ve ilçelerde düğün saatleri sınırlandırıldı. Yaz sezonuyla birlikte düğün ve nişan organizasyonu yapan vatandaşlar konuya yönelik araştırmalarına hız kazandırdı. Peki Düğünler iptal mi edildi? Düğünler hangi il ve ilçelerde yasaklandı?

Yeni tip coronavirüs (Kovid-19) ile mücadele kapsamında dügünler iptal mi edildi sorusunun yanıtı gündemde yer alıyor. Yaz mevsimiyle birlikte düğün sezonunu başlatan çiftler konuya yönelik araştırmalarını sürdürüyor. En son alınan kararla beraber korona virüs vakalarının artış gösterdiği bazı illerde düğünlerin saatleri sınırlandırılırken, yiyecek ikramında bulunmak ikinci bir emre kadar yasaklandı. Buna göre; Dügünler iptal mi edildi? Düğünler hangi il ve ilçelerde yasaklandı?

 

DÜĞÜNLER İPTAL Mİ EDİLDİ?

Salgınla mücadele kapsamında vaka sayısındaki artışı kontrol altında tutmak için düğünlere kısıtlama getirildi. Bazı il ve ilçelerde düğün saatleri kısıtlandı ve ikramlar yasaklandı. Peki dügünler iptal edildi?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.