Jandarmadan mısır hırsızlarına baskın

GÜNDEM 21.08.2020 - 11:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1250+ kez okundu.
 

Jandarmadan mısır hırsızlarına baskın

  Adana İl Jandarma Komutanlığınca; Yüreğir ilçesi Solaklı Mahallesinde bir şahsın pikapla hırsızlık yapacağı bilgisinin alınması üzerine Karataş İlçesi Sirkenli Mahallesinde icra edilen devriye faaliyetinde bahse konu pikap durdurulmuş ve yapılan kontrolde pikap arkasında çuvallara konulmuş vaziyette yaklaşık 1500Kg. mısır tespit edilmiştir. Olayla ilgili yapılan araştırma sonucunda; mısırları araç sürücüsü S.D.’nin (4) şüpheli ile birlikte F.K. isimli şahsın tarlasından çaldıkları tespit edilmiştir.   Araç sürücüsünün yakalanma esnasında şüpheli hareketler sergilemesine istinaden bölgede yapılan aramada, sulama kanalına atılmış ve ateş etmeye hazır halde (1) adet (7.65 mm) tabanca ve bu tabancaya ait (2) adet şarjör ele geçirilmiştir. Yapılan ön mülakatta şahıs tabancanın kendisine ait olduğunu itiraf etmiştir.   Olayla ile ilgili (5) şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatılmıştır.   Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.   Kamuoyuna saygı ile duyurulur.  

 

Adana İl Jandarma Komutanlığınca; Yüreğir ilçesi Solaklı Mahallesinde bir şahsın pikapla hırsızlık yapacağı bilgisinin alınması üzerine Karataş İlçesi Sirkenli Mahallesinde icra edilen devriye faaliyetinde bahse konu pikap durdurulmuş ve yapılan kontrolde pikap arkasında çuvallara konulmuş vaziyette yaklaşık 1500Kg. mısır tespit edilmiştir. Olayla ilgili yapılan araştırma sonucunda; mısırları araç sürücüsü S.D.’nin (4) şüpheli ile birlikte F.K. isimli şahsın tarlasından çaldıkları tespit edilmiştir.

 

Araç sürücüsünün yakalanma esnasında şüpheli hareketler sergilemesine istinaden bölgede yapılan aramada, sulama kanalına atılmış ve ateş etmeye hazır halde (1) adet (7.65 mm) tabanca ve bu tabancaya ait (2) adet şarjör ele geçirilmiştir. Yapılan ön mülakatta şahıs tabancanın kendisine ait olduğunu itiraf etmiştir.

 

Olayla ile ilgili (5) şüpheli yakalanarak haklarında adli işlem başlatılmıştır.

 

Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla yürütülen çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.