İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüreceğiz

GÜNDEM 27.08.2020 - 14:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2122+ kez okundu.
 

İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüreceğiz

Çeçeli Derneği Başkanı Mesut Eyi:
  Adana’nın Karaisalı ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir dernek kuruldu. Çeceli Sosyal Hizmetler Derneği Başkanı Mesut Eyi, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan’ı ziyaret ederek destek beklediklerini söyledi. Eyi, yardıma muhtaç vatandaşların sorunlarını çözmek istediklerini belirterek, bunun için çaba göstereceklerini bildirdi. Belediyenin öncülük edeceği sosyal marketle ihtiyaç sahiplerinin gıda, giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarının da karşılanacağına dikkat çeken Mesut Eyi, “Karaisalı’daki vatandaşlarımıza sahip çıkmak ve onların sorunlarını çözmek istiyoruz. Hayırseverlerin desteğiyle her geçen gün büyüyüp fakir fukaraya, garip gurebanın yaralarına merhem olacağız. Allah şimdiden katkı veren herkesten razı olsun” dedi.
Çeçeli Derneği Başkanı Mesut Eyi:

 

Adana’nın Karaisalı ilçesinde ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürecek bir dernek kuruldu.

Çeceli Sosyal Hizmetler Derneği Başkanı Mesut Eyi, Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan’ı ziyaret ederek destek beklediklerini söyledi. Eyi, yardıma muhtaç vatandaşların sorunlarını çözmek istediklerini belirterek, bunun için çaba göstereceklerini bildirdi.

Belediyenin öncülük edeceği sosyal marketle ihtiyaç sahiplerinin gıda, giyim ve ayakkabı ihtiyaçlarının da karşılanacağına dikkat çeken Mesut Eyi, “Karaisalı’daki vatandaşlarımıza sahip çıkmak ve onların sorunlarını çözmek istiyoruz. Hayırseverlerin desteğiyle her geçen gün büyüyüp fakir fukaraya, garip gurebanın yaralarına merhem olacağız. Allah şimdiden katkı veren herkesten razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.