POZANTI BELEDİYESİNE 2 HİZMET ARACI DAHA KAZANDIRILDI

GÜNDEM 28.08.2020 - 14:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1909+ kez okundu.
 

POZANTI BELEDİYESİNE 2 HİZMET ARACI DAHA KAZANDIRILDI

Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay, üretken belediyecilik düsturuyla yol aldığı çalışma programında belediye filosuna 2 araç daha kazandırdı. 2019 seçimleri sonrasında belediye filosuna 5 adet araç kazandıran Başkan Çay, bugün de imar ve şehircilik müdürlüğü ile zabıta müdürlüğüne birer araç alarak araç alım sayısını 7'ye çıkarttı. "Hizmet etmek üretmekle oluyor. Herkesin tükettiği yerde biz biriktiriyoruz" diyen Başkan Çay Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da; "Çok şükür Pozantı Belediyemize aldığımız Dacia marka 2 adet aracımız hayırlı uğurlu olsun. 31 Mart 2019 seçimleri sonrası Pozantı Belediyemize kazandırdığımız 5 araçtan sonra Zabıta Müdürlüğümüz ve İmar Şehircilik Müdürlüklerimize de birer araç alarak hizmet kalitemizi her geçen gün artırmayı hedefliyoruz." dedi.

Pozantı Belediye Başkanımız Mustafa Çay, üretken belediyecilik düsturuyla yol aldığı çalışma programında belediye filosuna 2 araç daha kazandırdı.

2019 seçimleri sonrasında belediye filosuna 5 adet araç kazandıran Başkan Çay, bugün de imar ve şehircilik müdürlüğü ile zabıta müdürlüğüne birer araç alarak araç alım sayısını 7'ye çıkarttı.

"Hizmet etmek üretmekle oluyor. Herkesin tükettiği yerde biz biriktiriyoruz" diyen Başkan Çay Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da;

"Çok şükür Pozantı Belediyemize aldığımız Dacia marka 2 adet aracımız hayırlı uğurlu olsun. 31 Mart 2019 seçimleri sonrası Pozantı Belediyemize kazandırdığımız 5 araçtan sonra Zabıta Müdürlüğümüz ve İmar Şehircilik Müdürlüklerimize de birer araç alarak hizmet kalitemizi her geçen gün artırmayı hedefliyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.