YÜREĞİR İMAM HATİP ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ LGS KAHRAMANI

GÜNDEM 31.08.2020 - 15:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2613+ kez okundu.
 

YÜREĞİR İMAM HATİP ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİ LGS KAHRAMANI

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 1 Haziran'da yapılan merkezi sınavda tüm soruları doğru yanıtlayan Yüreğir İmam Hatip Ortaokullu 56 öğrencisi tam puan alarak nitelikli okullara girmeyi başardı.   Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu Müdiresi Tülay Avcı Ekiz, Büyüksaat Gazetesine yaptığı açıklamasında; Yüreğir de imam hatipli öğrencilerin sınavda gösterdikleri başarılarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, imam hatip okullarının gün geçtikçe daha başarılı olduğunu ve çok güzel projeler ile başarılar elde ettiklerini söyledi. YÜREĞİR İMAM HATİP ORTAOKULU İNANARAK BAŞARDI Çocukların her alanda güzel bir eğitim alıp geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmak için çalıştıklarını anlatan Yüreğir Ortaokulu Öğretmenlerinin sayesinde başarı sağlandığını belirten Ekiz; "Hedefimiz çocuklarımızın toplum içerinde etkili bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak. Yüreğir İmam-Hatip Ortaokulu birlikte inanarak öğrenciler kazanmıştır. İnanarak başarı elde edilmiştir. Öğrencilerin Yüreğir’de kaynakları kısıtlıydı. Çok güçlü bir motivasyonları, Özverili kadroları ve Çalışkan öğrencileri vardı. Öğrencilerimizin büyük çoğunluğunun DYK kurslarına devamlılığı sağladılar. Bunun yanında gönüllü öğretmenler etüt saatleri ve deneme sınavı yaptılar. Pandemi sürecinde de hızlarından hiçbir şey kaybetmediler. Vhatssap gurupları 24 saat aktifti. Özverili öğretmenlerimiz birebir soru çözdürmenin yanında telefon ile öğrenci velilerini tek tek arayarak motivasyonu sağladılar. Bunca özveri ve emek başarı ile sonuçlandı öğrenci ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi. 56 ÖĞRENCİ NİTELİKLİ LİSELİ OLDU 2019-220 Yılı okul sezonunda Yüreğir İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Emin Tuna, LGS de Yüreğir birincisi olurken, 8 Öğrenci Fen liselerini kazanırken, 48 Öğrenci nitelikli liseleri kazandı. Yüreğir İmam-Hatip Ortaokulundan sınava Toplam 136 öğrenci katılım sağladı. LGS sınavını toplamda 56 öğrenci nitelikli okullara isimlerini yazdırdığı kaydedildi. İŞTE KAZANILAN OKULLAR Adana Fen, Eczacı Bahattin, Sevin Erdinç Fen, Kozan Fen, Zara Mehmet Habip Soluk Fen, Borsa İstanbul İslahiye Fen, Ermenek Uysal Hasan Kalan Fen, Bahtiyar Vahapzade  Sosyal Bilimler Lisesi, Adana Anadolu Lisesi, ÇEAŞ Anadolu Lisesi, ATA Anadolu Lisesi, Rotary Anadolu Lisesi, Borsa Anadolu Lisesi, 75. Yıl Anadolu Lisesi, Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip lisesi, Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatma Zehra Kız İmam Anadolu İmam-Hatip Lisesi. Medine Müdafii Fahrettin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi.




Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında 1 Haziran'da yapılan merkezi sınavda tüm soruları doğru yanıtlayan Yüreğir İmam Hatip Ortaokullu 56 öğrencisi tam puan alarak nitelikli okullara girmeyi başardı.  


Yüreğir İmam Hatip Ortaokulu Müdiresi Tülay Avcı Ekiz, Büyüksaat Gazetesine yaptığı açıklamasında; Yüreğir de imam hatipli öğrencilerin sınavda gösterdikleri başarılarından dolayı çok mutlu olduklarını belirterek, imam hatip okullarının gün geçtikçe daha başarılı olduğunu ve çok güzel projeler ile başarılar elde ettiklerini söyledi.

YÜREĞİR İMAM HATİP ORTAOKULU İNANARAK BAŞARDI
Çocukların her alanda güzel bir eğitim alıp geleceklerini şekillendirmelerine yardımcı olmak için çalıştıklarını anlatan Yüreğir Ortaokulu Öğretmenlerinin sayesinde başarı sağlandığını belirten Ekiz; "Hedefimiz çocuklarımızın toplum içerinde etkili bir şekilde yetişmesine katkı sağlamak. Yüreğir İmam-Hatip Ortaokulu birlikte inanarak öğrenciler kazanmıştır. İnanarak başarı elde edilmiştir. Öğrencilerin Yüreğir’de kaynakları kısıtlıydı. Çok güçlü bir motivasyonları, Özverili kadroları ve Çalışkan öğrencileri vardı. Öğrencilerimizin büyük çoğunluğunun DYK kurslarına devamlılığı sağladılar. Bunun yanında gönüllü öğretmenler etüt saatleri ve deneme sınavı yaptılar. Pandemi sürecinde de hızlarından hiçbir şey kaybetmediler. Vhatssap gurupları 24 saat aktifti. Özverili öğretmenlerimiz birebir soru çözdürmenin yanında telefon ile öğrenci velilerini tek tek arayarak motivasyonu sağladılar. Bunca özveri ve emek başarı ile sonuçlandı öğrenci ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

56 ÖĞRENCİ NİTELİKLİ LİSELİ OLDU
2019-220 Yılı okul sezonunda Yüreğir İmam-Hatip Ortaokulu öğrencisi Emin Tuna, LGS de Yüreğir birincisi olurken, 8 Öğrenci Fen liselerini kazanırken, 48 Öğrenci nitelikli liseleri kazandı. Yüreğir İmam-Hatip Ortaokulundan sınava Toplam 136 öğrenci katılım sağladı. LGS sınavını toplamda 56 öğrenci nitelikli okullara isimlerini yazdırdığı kaydedildi.

İŞTE KAZANILAN OKULLAR
Adana Fen, Eczacı Bahattin, Sevin Erdinç Fen, Kozan Fen, Zara Mehmet Habip Soluk Fen, Borsa İstanbul İslahiye Fen, Ermenek Uysal Hasan Kalan Fen, Bahtiyar Vahapzade  Sosyal Bilimler Lisesi, Adana Anadolu Lisesi, ÇEAŞ Anadolu Lisesi, ATA Anadolu Lisesi, Rotary Anadolu Lisesi, Borsa Anadolu Lisesi, 75. Yıl Anadolu Lisesi, Hümeyra Ökten Kız Anadolu İmam Hatip lisesi, Kıvanç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Fatma Zehra Kız İmam Anadolu İmam-Hatip Lisesi. Medine Müdafii Fahrettin Paşa Anadolu İmam Hatip Lisesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.