KA-VAK Üyeleri Rektör Prof. Dr. Tuncel’i ziyaret etti

GÜNDEM 01.09.2020 - 15:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2248+ kez okundu.
 

KA-VAK Üyeleri Rektör Prof. Dr. Tuncel’i ziyaret etti

    Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Kadirli eğitim ve Kültür Vakfı (KA-Vak) Yöneticileri, Rektör Prof. Dr. Tuncel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.   Cumhurbaşkanlığı kararıyla Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda KA-VAK Yöneticilerini ağırladı.   Kadirli Karatepe’de Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdiler KA-Vak Adana Şube Başkanı Emine Şişman Varmış ve yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Tuncel’e başarı ve hayırlı olsun temennilerini iletti. KA-VAK Yönetimi ayrıca, Kadirli Karatepe’nin UNESCO geçici tarihi miraslar listesine alınmasıyla ilgili gelişmeler hakkında da Prof. Dr. Tuncel’e bilgi aktardı.   Prof. Dr. Tuncel: “Lider Eğitim Kurumu Olmaya Devam Edeceğiz” Rektör Prof. Dr. Tuncel de KA-VAK üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri olan Çukurova Üniversitesi’nin Adana'ya ve ülkemize başarılı çalışmalarla katkı sağlayıp, lider eğitim kurumu olmaya devam edeceğini söyledi.

 

 

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Kadirli eğitim ve Kültür Vakfı (KA-Vak) Yöneticileri, Rektör Prof. Dr. Tuncel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 

Cumhurbaşkanlığı kararıyla Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektörlük Senato Toplantı Salonu’nda KA-VAK Yöneticilerini ağırladı.

 

Kadirli Karatepe’de Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdiler

KA-Vak Adana Şube Başkanı Emine Şişman Varmış ve yönetim kurulu üyeleri Prof. Dr. Tuncel’e başarı ve hayırlı olsun temennilerini iletti.

KA-VAK Yönetimi ayrıca, Kadirli Karatepe’nin UNESCO geçici tarihi miraslar listesine alınmasıyla ilgili gelişmeler hakkında da Prof. Dr. Tuncel’e bilgi aktardı.

 

Prof. Dr. Tuncel: “Lider Eğitim Kurumu Olmaya Devam Edeceğiz”

Rektör Prof. Dr. Tuncel de KA-VAK üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Türkiye’nin köklü üniversitelerinden biri olan Çukurova Üniversitesi’nin Adana'ya ve ülkemize başarılı çalışmalarla katkı sağlayıp, lider eğitim kurumu olmaya devam edeceğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.