Suriyeli zehir taciri benzin deposunda 12,5 kilo esrarla yakalandı

GÜNDEM 18.10.2020 - 18:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1575+ kez okundu.
 

Suriyeli zehir taciri benzin deposunda 12,5 kilo esrarla yakalandı

  Adana’da bir aracın akaryakıt tankına zula edilmiş uyuşturucu madde ele geçirildi.  Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Operasyon ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Tarsus Adana Gaziantep (TAG) otoyolu İncirlik park alanında yapılan uygulamada, şüphe üzerine Suriye plakalı bir otomobili durdurdu. Dedektör köpeğin tepki vermesi sonucu akaryakıt tankını açan polis, zulalanmış halde 12 kilo 450 gram takoz esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili Suriye uyruklu bir kişi gözaltına alındı.

 


Adana’da bir aracın akaryakıt tankına zula edilmiş uyuşturucu madde ele geçirildi. 
Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi Operasyon ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Tarsus Adana Gaziantep (TAG) otoyolu İncirlik park alanında yapılan uygulamada, şüphe üzerine Suriye plakalı bir otomobili durdurdu. Dedektör köpeğin tepki vermesi sonucu akaryakıt tankını açan polis, zulalanmış halde 12 kilo 450 gram takoz esrar maddesi ele geçirdi. Olayla ilgili Suriye uyruklu bir kişi gözaltına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.