BAŞKAN ATAY, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İÇİN MESAJ YAYINLADI

GÜNDEM 28.10.2020 - 12:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2136+ kez okundu.
 

BAŞKAN ATAY, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İÇİN MESAJ YAYINLADI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, 29 Ekim Cumhuriyet Halk Bayramı için kutlama mesajı yayınladı.  Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü kutlanmaktadır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümünde CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, kutlama mesajı yayınladı. Atay mesajında: “SON ZAMANLARDA ÇOK SIK KARŞILAŞTIĞIMIZ CUMHURİYET DÜŞMANLARINA GEÇİT VERMEMELİYİZ” “Milletimizi kahramanca mücadelelerinin bize kalmış en büyük ve en kıymetli eseri Cumhuriyet’in 97’nci yılına erdik. 100’üncü yılına emin adımlarla ilerken, geçmişimizin bize emanet ettiği değerlere sahip çıkmalı ve son zamanlarda çok sık karşılaştığımız Cumhuriyet düşmanlarına geçit vermemeliyiz. Bu mücadeleyi verirken de yine Cumhuriyet’imizin bize kazandırdığı laiklik, eşitlik, adalet ve bilimsellik değerlerini yol gösterici olarak kabulleneceğiz. İşte o zaman bizlerin bu günlerde rahat ve özgür, dininde ve dilinde hür yaşaması için canlarını verenlere laik olabiliriz. Bu kapsamda Cumhuriyeti bizlere hediye eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu yolda canını veren, kanını döken tüm şehit, gazi ve vatan mücadelesine katılan kadın, yaşlı ve çocuklarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet’imizin 97’nci yılı kutlu olsun” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, 29 Ekim Cumhuriyet Halk Bayramı için kutlama mesajı yayınladı. 
Cumhuriyet Bayramı, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet yönetimi ilan etmesi anısına her yıl 29 Ekim günü kutlanmaktadır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümünde CHP Çukurova İlçe Başkanı Remzi Ümit Atay, kutlama mesajı yayınladı. Atay mesajında:
“SON ZAMANLARDA ÇOK SIK KARŞILAŞTIĞIMIZ CUMHURİYET DÜŞMANLARINA GEÇİT VERMEMELİYİZ”
“Milletimizi kahramanca mücadelelerinin bize kalmış en büyük ve en kıymetli eseri Cumhuriyet’in 97’nci yılına erdik. 100’üncü yılına emin adımlarla ilerken, geçmişimizin bize emanet ettiği değerlere sahip çıkmalı ve son zamanlarda çok sık karşılaştığımız Cumhuriyet düşmanlarına geçit vermemeliyiz. Bu mücadeleyi verirken de yine Cumhuriyet’imizin bize kazandırdığı laiklik, eşitlik, adalet ve bilimsellik değerlerini yol gösterici olarak kabulleneceğiz. İşte o zaman bizlerin bu günlerde rahat ve özgür, dininde ve dilinde hür yaşaması için canlarını verenlere laik olabiliriz. Bu kapsamda Cumhuriyeti bizlere hediye eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu yolda canını veren, kanını döken tüm şehit, gazi ve vatan mücadelesine katılan kadın, yaşlı ve çocuklarımızı rahmet ve minnetle anıyorum. Cumhuriyet’imizin 97’nci yılı kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.