STAJYERLİK BİTTİ, AVUKATLIK BAŞLADI

GÜNDEM 13.11.2020 - 16:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1927+ kez okundu.
 

STAJYERLİK BİTTİ, AVUKATLIK BAŞLADI

Adana Barosu’nda düzenlenen törenle 7 stajyer avukat savunmaya adım attı.
Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başmüdürü Ali Önal’ın kızı Meltem Önal, stajyerliği tamamlayıp avukatlığa adım attı.  Adana Barosu’nca 7 stajyer avukat için tören düzenlendi. Başkanlık Odası ve Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar salonunda farklı günlerdeki törenler, pandemiye ilişkin kurallar gözetilerek gerçekleştirildi.  Törene Baro Başkanı Av. Veli Küçük, yönetim kurulu üyeleri, genç avukatlar, yakınları katıldı.  Baro Başkanı Av. Veli Küçük, genç avukatların uzun ve zorlu süreci başarıyla tamamladıklarını belirterek, aileleri ile ve stajyer avukatlara bürolarını açan üyelerini tebrik etti.  Stajyer avukatlar Vehhaç Seyhan, Fatmanur Ateş, Batuhan Yavuz, Meltem Önal, Aslı Akpınar, Buse Secenoğlu ve Gürhan Özcandan meslek yemini ederek, cübbelerini giydi.  Genç avukatlara “Avukatlık Ruhsatnameleri” Baro Başkanı Av. Veli Küçük, yönetim kurulu üyeleri ve büro avukatları tarafından verildi.  Avukatlık yemini eden genç avukatlar, kendilerini yalnız bırakmayan ailelerine, Adana Barosu’na ve meslek büyüklerine teşekkür etti. Ruhsat töreni sonrası hatıra fotoğrafları da çekildi.
Adana Barosu’nda düzenlenen törenle 7 stajyer avukat savunmaya adım attı.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Başmüdürü Ali Önal’ın kızı Meltem Önal, stajyerliği tamamlayıp avukatlığa adım attı. 
Adana Barosu’nca 7 stajyer avukat için tören düzenlendi. Başkanlık Odası ve Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar salonunda farklı günlerdeki törenler, pandemiye ilişkin kurallar gözetilerek gerçekleştirildi.  Törene Baro Başkanı Av. Veli Küçük, yönetim kurulu üyeleri, genç avukatlar, yakınları katıldı. 
Baro Başkanı Av. Veli Küçük, genç avukatların uzun ve zorlu süreci başarıyla tamamladıklarını belirterek, aileleri ile ve stajyer avukatlara bürolarını açan üyelerini tebrik etti. 
Stajyer avukatlar Vehhaç Seyhan, Fatmanur Ateş, Batuhan Yavuz, Meltem Önal, Aslı Akpınar, Buse Secenoğlu ve Gürhan Özcandan meslek yemini ederek, cübbelerini giydi. 
Genç avukatlara “Avukatlık Ruhsatnameleri” Baro Başkanı Av. Veli Küçük, yönetim kurulu üyeleri ve büro avukatları tarafından verildi. 
Avukatlık yemini eden genç avukatlar, kendilerini yalnız bırakmayan ailelerine, Adana Barosu’na ve meslek büyüklerine teşekkür etti. Ruhsat töreni sonrası hatıra fotoğrafları da çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.