Gölde sazan avlamanın bir bedeli var!

GÜNDEM 19.11.2020 - 16:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1107+ kez okundu.
 

Gölde sazan avlamanın bir bedeli var!

Adana’da Seyhan Baraj Gölü, avcılık yapmak isteyenler için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce 5 yıllık süreyle ihaleye verilecek.  Yetkililer, 6 bin 896 hektarı kapsayan sulak alanda 88,4 ton sazan, 49,6 ton sudak, 29,7 ton havuz balığı, 2,7 ton yayın balığı bulunduğunu bildirdi.  İhaleye katılmak isteyenler, Köprülü mahallesi Dr. Mithat Özsan Bulvarı Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’ne mesai saatleri içerisinde şartname ve ekleri için başvurabilecek. İhale 27 Kasım Cuma günü saat 14.30’da Adana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda açık pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek.  Yetkililer, Seyhan Baraj Gölünün 1. yıl tahmini kira bedelinin 53 bin 664 TL, yüzde 0,189 Damga Pulu Vergisi + İhale Karar Pulu (Su Ürünleri Kayıt Sistemi https://hbs.tarbil.gov.tr/ üzerinden belirlenen kira bedeli olduğunu açıkladı.

Adana’da Seyhan Baraj Gölü, avcılık yapmak isteyenler için İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nce 5 yıllık süreyle ihaleye verilecek. 
Yetkililer, 6 bin 896 hektarı kapsayan sulak alanda 88,4 ton sazan, 49,6 ton sudak, 29,7 ton havuz balığı, 2,7 ton yayın balığı bulunduğunu bildirdi. 
İhaleye katılmak isteyenler, Köprülü mahallesi Dr. Mithat Özsan Bulvarı Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü’ne mesai saatleri içerisinde şartname ve ekleri için başvurabilecek. İhale 27 Kasım Cuma günü saat 14.30’da Adana Tarım ve Orman İl Müdürlüğü toplantı salonunda açık pazarlık usulüyle gerçekleştirilecek. 
Yetkililer, Seyhan Baraj Gölünün 1. yıl tahmini kira bedelinin 53 bin 664 TL, yüzde 0,189 Damga Pulu Vergisi + İhale Karar Pulu (Su Ürünleri Kayıt Sistemi https://hbs.tarbil.gov.tr/ üzerinden belirlenen kira bedeli olduğunu açıkladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.