Belediye başkanları Covid’den kaçamıyor!

GÜNDEM 08.12.2020 - 14:44, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2007+ kez okundu.
 

Belediye başkanları Covid’den kaçamıyor!

    Çin’den Dünya’ya yayılan ve yaklaşık 1,5 milyon insanın hayatını kaybetmesine yol açan “çağın vebası” Covid-19’a Adana’da belediye başkanları ‘yakalanmaktan’ kurtulamadı.  Şehirde Covid’le ‘ilk tanışan’ Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin oldu. Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan’a Covid’den nasibini aldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan hastalığa yakalandıktan 5 gün sonra ‘sırt ağrısı’ şikayetiyle hastaneye başvurdu.  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana’ya geldiği hafta virüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse de virüsle tanıştı. En son Covid’e yakalanan ise Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir oldu.  İspir, Adana Vali Süleyman Elban’ın virüs tedbirlerine ilişkin açıklamasını sosyal medya hesabından; “Koronavirüs'e karşı en büyük gücümüz tedbirlerimiz. Maske, mesafe ve temizlik tedbirleriyle birlikte toplum sağlığı için Adana Valiliğimizin aldığı tedbirlere uyarak virüsü yenebiliriz. Yeter ki sağlığımız ve sevdiklerimiz için tedbirlere uyalım” diye duyurdu. Kendisini oldukça iyi muhafaza etmesine rağmen Kocaispir, Covid-19’a yakalanmaktan kurtulamadı. Kocaispir, Covid testinin pozitif çıktını ise şu sözlerle paylaştı: “Ne yazık ki Koronavirüs testimin pozitif çıktığını sizlere bildirmek isterim. Genel sağlık durumum gayet iyi. Allah'ın izniyle en kısa sürede tekrar görevimin başına dönerek Yüreğir'imiz için çalışmaya devam edeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin.”
 
 
Çin’den Dünya’ya yayılan ve yaklaşık 1,5 milyon insanın hayatını kaybetmesine yol açan “çağın vebası” Covid-19’a Adana’da belediye başkanları ‘yakalanmaktan’ kurtulamadı. 
Şehirde Covid’le ‘ilk tanışan’ Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin oldu. Karaisalı Belediye Başkanı Sadettin Aslan’a Covid’den nasibini aldı. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’dan hastalığa yakalandıktan 5 gün sonra ‘sırt ağrısı’ şikayetiyle hastaneye başvurdu. 
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adana’ya geldiği hafta virüse yakalandığını sosyal medya hesabından duyurdu. İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse de virüsle tanıştı. En son Covid’e yakalanan ise Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir oldu. 
İspir, Adana Vali Süleyman Elban’ın virüs tedbirlerine ilişkin açıklamasını sosyal medya hesabından; “Koronavirüs'e karşı en büyük gücümüz tedbirlerimiz. Maske, mesafe ve temizlik tedbirleriyle birlikte toplum sağlığı için Adana Valiliğimizin aldığı tedbirlere uyarak virüsü yenebiliriz. Yeter ki sağlığımız ve sevdiklerimiz için tedbirlere uyalım” diye duyurdu. Kendisini oldukça iyi muhafaza etmesine rağmen Kocaispir, Covid-19’a yakalanmaktan kurtulamadı.
Kocaispir, Covid testinin pozitif çıktını ise şu sözlerle paylaştı: “Ne yazık ki Koronavirüs testimin pozitif çıktığını sizlere bildirmek isterim. Genel sağlık durumum gayet iyi. Allah'ın izniyle en kısa sürede tekrar görevimin başına dönerek Yüreğir'imiz için çalışmaya devam edeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.