Yeni su kuyuları için ilk adım!

GÜNDEM 19.12.2020 - 16:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1216+ kez okundu.
 

Yeni su kuyuları için ilk adım!

    Lüleburgaz Belediyesi, kentin artan su ihtiyacı doğrultusunda açacağı 3 yeni derin içme suyu kuyusu için ilk adımı attı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, 22 Aralık saat 11.00’de “3 adet içme suyu kuyusu açılması yapım işi” ihalesine çıkıyor. Belediyenin Youtube sayfası üzerinden canlı yayınlanacak ihale “Açık ihale” usulüyle gerçekleştirilecek.    Lüleburgaz Belediyesi, artan nüfusa bağlı olarak ihtiyaç duyulan suyu temin etmek ve kentin bazı bölgelerinde su şebekesinden kaynaklı su kesintilerini gidermek için ilk adımı attığı. Kente 3 adet yeni su kuyusu kazandırmak için çalışma başlatan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, 22 Aralık saat 11.00’de Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası Erol Özgür Toplantı Salonu’nda açık ihaleye çıkacak.    O sorun çözüme kavuşacak   Küresel iklim değişikliğinin yanı sıra artan nüfusa bağlı olarak her geçen gün önemi bir kez daha anlaşılan su için harekete geçen Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz sınırları içerisinde Edirne Bayırı Mevkii ve Güneş Mahallesi 1. Bölge Mevkii’nde toplam 3 adet yeni derin su kuyusu açacak. Su kuyuları yer tesliminin yapılmasının ardından 60 iş günü içinde bitirilecek. Yapılacak bu çalışmalarla birlikte Lüleburgaz’da yaşanan su sorunu çözüme kavuşmuş olacak. 

 

 

Lüleburgaz Belediyesi, kentin artan su ihtiyacı doğrultusunda açacağı 3 yeni derin içme suyu kuyusu için ilk adımı attı. Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, 22 Aralık saat 11.00’de “3 adet içme suyu kuyusu açılması yapım işi” ihalesine çıkıyor. Belediyenin Youtube sayfası üzerinden canlı yayınlanacak ihale “Açık ihale” usulüyle gerçekleştirilecek. 

 

Lüleburgaz Belediyesi, artan nüfusa bağlı olarak ihtiyaç duyulan suyu temin etmek ve kentin bazı bölgelerinde su şebekesinden kaynaklı su kesintilerini gidermek için ilk adımı attığı. Kente 3 adet yeni su kuyusu kazandırmak için çalışma başlatan Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, 22 Aralık saat 11.00’de Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası Erol Özgür Toplantı Salonu’nda açık ihaleye çıkacak. 

 

O sorun çözüme kavuşacak

 

Küresel iklim değişikliğinin yanı sıra artan nüfusa bağlı olarak her geçen gün önemi bir kez daha anlaşılan su için harekete geçen Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz sınırları içerisinde Edirne Bayırı Mevkii ve Güneş Mahallesi 1. Bölge Mevkii’nde toplam 3 adet yeni derin su kuyusu açacak. Su kuyuları yer tesliminin yapılmasının ardından 60 iş günü içinde bitirilecek. Yapılacak bu çalışmalarla birlikte Lüleburgaz’da yaşanan su sorunu çözüme kavuşmuş olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.