KAÇ PARÇAYA BÖLÜNELİM

GÜNDEM 20.12.2020 - 17:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1080+ kez okundu.
 

KAÇ PARÇAYA BÖLÜNELİM

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Özlem Sezen:
  AİLE HEKİMLERİ DERT KÜPÜ Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Özlem Sezen, herkesin büyük korku yaşadığı koronavirüsün ilk sürecinden bu yana büyük özveri ile çalıştıklarını belirterek, Aile Hekimlikleri Sistemi’nde her birime tanımlanan 400 grip aşısı ile şaşkına döndüklerini söyledi. SALGININ BAŞINDAN BERİ ÇALIŞIYORUZ Dr. Sezen, pandemi başladığından bu yana yeni doğan ve gebe izlemlerini takip ettiklerini, okul, grip ve zatürre aşılarını yaptıklarını, orta yaş ve üzeri kişilerde tansiyon vb. sağlık koşullarını takip ettiklerini, hasta muayenelerini gerçekleştirdiklerini kaydetti. AŞIYA GELENLERİ NASIL KORUYACAĞIZ? Eksik kadroyla bile her şeye yetişmeye çalıştıklarını anlatan Dr. Özlem Sezen, “Bugün Aile Hekimlikleri Sistemi’nde bir birime 400 grip aşısı tanımlanmış. Bu ağır yük karşısında şaşkınız, kendimizi ve aşıya gelenleri nasıl koruyacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı. İŞ YÜKÜ YÜZDE 300 ARTTI Dr. Özlem Sezen, 10 yıldır Toplum Sağlığı Merkezleri İlçe Sağlık Müdürlükleri’nin yaptığı aşıların devredilmesiyle iş yüklerinin yüzde 300 oranında arttığına dikkat çekerek, “Covid’e yakalanıp hayatını kaybeden arkadaşlarımız oldu. Eksikler giderilmeden her işin bize yüklenmesini hiç adil bulmuyoruz” dedi.
Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Özlem Sezen:

 

AİLE HEKİMLERİ DERT KÜPÜ

Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu Başkanı Dr. Özlem Sezen, herkesin büyük korku yaşadığı koronavirüsün ilk sürecinden bu yana büyük özveri ile çalıştıklarını belirterek, Aile Hekimlikleri Sistemi’nde her birime tanımlanan 400 grip aşısı ile şaşkına döndüklerini söyledi.

SALGININ BAŞINDAN BERİ ÇALIŞIYORUZ

Dr. Sezen, pandemi başladığından bu yana yeni doğan ve gebe izlemlerini takip ettiklerini, okul, grip ve zatürre aşılarını yaptıklarını, orta yaş ve üzeri kişilerde tansiyon vb. sağlık koşullarını takip ettiklerini, hasta muayenelerini gerçekleştirdiklerini kaydetti.

AŞIYA GELENLERİ NASIL KORUYACAĞIZ?

Eksik kadroyla bile her şeye yetişmeye çalıştıklarını anlatan Dr. Özlem Sezen, “Bugün Aile Hekimlikleri Sistemi’nde bir birime 400 grip aşısı tanımlanmış. Bu ağır yük karşısında şaşkınız, kendimizi ve aşıya gelenleri nasıl koruyacağımızı düşünüyoruz” ifadelerini kullandı.

İŞ YÜKÜ YÜZDE 300 ARTTI

Dr. Özlem Sezen, 10 yıldır Toplum Sağlığı Merkezleri İlçe Sağlık Müdürlükleri’nin yaptığı aşıların devredilmesiyle iş yüklerinin yüzde 300 oranında arttığına dikkat çekerek, “Covid’e yakalanıp hayatını kaybeden arkadaşlarımız oldu. Eksikler giderilmeden her işin bize yüklenmesini hiç adil bulmuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.