VEKALET ÜCRETİ İLE MASRAFI ÖDE ÖYLE GEL!

GÜNDEM 20.12.2020 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2126+ kez okundu.
 

VEKALET ÜCRETİ İLE MASRAFI ÖDE ÖYLE GEL!

ASKİ, borçlarını yapılandırmak isteyenlere avukatların yolunu gösteriyor.
  Devletin yeni yapılandırmaya ilişkin düzenlemesiyle borçlarını taksitlendirerek nefes alacaklarını zannedenler, özellikle su borçları için büyük hüsran yaşıyor.    İCRA ŞOKU DA YAŞIYORLAR Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ASKİ) biriken borçları sebebiyle taksitlendirme için başvuranlar icra şokuyla da karşılaşıyor. ASKİ yetkilileri, vatandaşlara, “Önce icra takibi başlatan avukata vekalet ve masraf ödemesi yapın sonra gelin” diyor.    VEKALET VE MASRAF DA TAKSİTLENDİRİLSİN Yapılandırmanın icradaki borçlar için de uygulanmasını isteyen vatandaşlar, “İcralık bir durum, vekalet ve masrafla birlikte 2’ye 3’e katlanıyor. Tamam ödeyelim ancak vekalet ve masrafı da taksitlendirerek ödeyelim. Bu pandemi döneminde zaten zordayız” diyerek uygulamaya tepki gösteriyor.   SORUNU ÇÖZMEK BU DEĞİL! Sorunu çözmek yerine, umut verip uğraştırmanın bir manası olmadığına dikkat çeken vatandaşlar, “Bu uygulama ile borcunu ödeyecekler bile geri çekilir. Yapılandırma için gittiğimiz ASKİ’ye su borcundan çok icra dosyası parası ödüyoruz. Olacak şey değil” ifadelerini kullandı.
ASKİ, borçlarını yapılandırmak isteyenlere avukatların yolunu gösteriyor.

 

Devletin yeni yapılandırmaya ilişkin düzenlemesiyle borçlarını taksitlendirerek nefes alacaklarını zannedenler, özellikle su borçları için büyük hüsran yaşıyor. 

 

İCRA ŞOKU DA YAŞIYORLAR

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (ASKİ) biriken borçları sebebiyle taksitlendirme için başvuranlar icra şokuyla da karşılaşıyor. ASKİ yetkilileri, vatandaşlara, “Önce icra takibi başlatan avukata vekalet ve masraf ödemesi yapın sonra gelin” diyor. 

 

VEKALET VE MASRAF DA TAKSİTLENDİRİLSİN

Yapılandırmanın icradaki borçlar için de uygulanmasını isteyen vatandaşlar, “İcralık bir durum, vekalet ve masrafla birlikte 2’ye 3’e katlanıyor. Tamam ödeyelim ancak vekalet ve masrafı da taksitlendirerek ödeyelim. Bu pandemi döneminde zaten zordayız” diyerek uygulamaya tepki gösteriyor.

 

SORUNU ÇÖZMEK BU DEĞİL!

Sorunu çözmek yerine, umut verip uğraştırmanın bir manası olmadığına dikkat çeken vatandaşlar, “Bu uygulama ile borcunu ödeyecekler bile geri çekilir. Yapılandırma için gittiğimiz ASKİ’ye su borcundan çok icra dosyası parası ödüyoruz. Olacak şey değil” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.