Yılmaz: Üretime devam

GÜNDEM 21.12.2020 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2063+ kez okundu.
 

Yılmaz: Üretime devam

  Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, daha yeşil bir ülke için daha fazla üretim yapmaya devam ettiklerini söyledi.  Yılmaz, fidan üretimlerini yakından takip ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşletme müdürlükleri ile özel sektörden gelen talepleri dikkate alarak fidan üretimlerini artırdıklarını anlatan Yılmaz, Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı fidanlık müdürlüğünde tohum üretimi, fidan üretimi, peyzaj ve süs bitkileri üretimi, gelir getirici tür fidan üretimlerinin titizlikle yürütüldüğünü bildirdi.  Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nce bu yıl için konulan 7 milyon 300 bin fidan üretimi hedefinin aşıldığını anlatan Yılmaz, asli ağaç türlerindeki fidanların yanı sıra ekonomik getirisi olan türlerin de üretildiğini vurguladı. Yılmaz “Daha yeşil bir ülke için vatandaşlarımız, okullarımız, kamu kurumu ve kuruluşlarımız ile özel sektörün fidan taleplerini karşılama noktasında tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bugün fidan yarın nefes diyerek üretiyoruz ve üretmeye de devam edeceğiz. Köylümüzün gelirini artırmak için de ceviz, badem, dut, zeytin fidanı üretimlerini de artırıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, daha yeşil bir ülke için daha fazla üretim yapmaya devam ettiklerini söyledi. 
Yılmaz, fidan üretimlerini yakından takip ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. İşletme müdürlükleri ile özel sektörden gelen talepleri dikkate alarak fidan üretimlerini artırdıklarını anlatan Yılmaz, Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı fidanlık müdürlüğünde tohum üretimi, fidan üretimi, peyzaj ve süs bitkileri üretimi, gelir getirici tür fidan üretimlerinin titizlikle yürütüldüğünü bildirdi. 

Adana Orman Bölge Müdürlüğü’nce bu yıl için konulan 7 milyon 300 bin fidan üretimi hedefinin aşıldığını anlatan Yılmaz, asli ağaç türlerindeki fidanların yanı sıra ekonomik getirisi olan türlerin de üretildiğini vurguladı. Yılmaz “Daha yeşil bir ülke için vatandaşlarımız, okullarımız, kamu kurumu ve kuruluşlarımız ile özel sektörün fidan taleplerini karşılama noktasında tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bugün fidan yarın nefes diyerek üretiyoruz ve üretmeye de devam edeceğiz. Köylümüzün gelirini artırmak için de ceviz, badem, dut, zeytin fidanı üretimlerini de artırıyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.