ULUDAĞ’DAN YENİ YILDA HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK EKSİK OLMASIN

GÜNDEM 31.12.2020 - 13:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1733+ kez okundu.
 

ULUDAĞ’DAN YENİ YILDA HUZUR, SAĞLIK VE MUTLULUK EKSİK OLMASIN

  Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.   Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “2020 yılında  belediye hizmetlerimizin yanı sıra, Korona virüs ile mücadele kapsamında; maske üretimi ve dağıtımı, camiler, okullar, Pazar yerleri, sağlık birimleri, bankalar, ATM’ler, kamu kurumları gibi halkın  yoğun kullandığı yerlerde dezenfektan faaliyetleri sürdürülmüş ve virüse yakalanan vatandaşlarımıza yapılan hizmetler, evden çıkamayan vatandaşlarımıza yapılan destekler , dezenfektan ve kolonya yardımları , uyarıcı broşürler aracılığı ile bilgilendirme faaliyetleri , engelli ve 65 yaş üstü olup yemek ihtiyacı olan Sarıçamlı ‘ya sıcak yemek yardımı , sahipsiz can dostlarımız için mama ve su sağlanması hizmetleri  ile siz değerli hemşerilerimizin yanında olmaya çalışıldığını, 2021 yılında da bu konulara  daha da artan bir enerji ile devam edileceğini belirtti’’ .Yeni başlangıçların, geride bırakılan yılda yapılanların değerlendirilmesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Uludağ, şunları kaydetti;   "2021 yılında da yapacağımız tüm hizmetlerde halkımızı daha iyiye, daha güzele götürmek, onların huzur içerisinde olmalarını sağlamak ve daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. 2020 yılını Korona Virüs ile mücadele ederek geçirdik ve acılarımızla, sevinçlerimizle birlikte geride bırakıyoruz. Umarım 2021 yılı daha fazla umut, daha fazla sevinç, sağlık ve daha fazla mutluluk getirir.   “ 2021 SAĞLIK, MUTLULUK, BARIŞ, BİRLİK VE BERABERLİK YILI OLSUN”   Bu duygu ve düşüncelerle; 2021 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve hemşerilerimize huzur getirmesi, başarının ve sevginin sürekli olması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımladı.

 

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, “2020 yılında  belediye hizmetlerimizin yanı sıra, Korona virüs ile mücadele kapsamında; maske üretimi ve dağıtımı, camiler, okullar, Pazar yerleri, sağlık birimleri, bankalar, ATM’ler, kamu kurumları gibi halkın  yoğun kullandığı yerlerde dezenfektan faaliyetleri sürdürülmüş ve virüse yakalanan vatandaşlarımıza yapılan hizmetler, evden çıkamayan vatandaşlarımıza yapılan destekler , dezenfektan ve kolonya yardımları , uyarıcı broşürler aracılığı ile bilgilendirme faaliyetleri , engelli ve 65 yaş üstü olup yemek ihtiyacı olan Sarıçamlı ‘ya sıcak yemek yardımı , sahipsiz can dostlarımız için mama ve su sağlanması hizmetleri  ile siz değerli hemşerilerimizin yanında olmaya çalışıldığını, 2021 yılında da bu konulara  daha da artan bir enerji ile devam edileceğini belirtti’’ .Yeni başlangıçların, geride bırakılan yılda yapılanların değerlendirilmesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük önem taşıdığını ifade eden Başkan Uludağ, şunları kaydetti;

 

"2021 yılında da yapacağımız tüm hizmetlerde halkımızı daha iyiye, daha güzele götürmek, onların huzur içerisinde olmalarını sağlamak ve daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. 2020 yılını Korona Virüs ile mücadele ederek geçirdik ve acılarımızla, sevinçlerimizle birlikte geride bırakıyoruz. Umarım 2021 yılı daha fazla umut, daha fazla sevinç, sağlık ve daha fazla mutluluk getirir.

 

“ 2021 SAĞLIK, MUTLULUK, BARIŞ, BİRLİK VE BERABERLİK YILI OLSUN”

 

Bu duygu ve düşüncelerle; 2021 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve hemşerilerimize huzur getirmesi, başarının ve sevginin sürekli olması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.