Uşak Belediyesi’ne başkanlık binası!

GÜNDEM 31.12.2020 - 16:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2334+ kez okundu.
 

Uşak Belediyesi’ne başkanlık binası!

  Uşak’ta belediye başkanlık binası yaptırılacak.  Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek yapım işi için başvurmak isteyenler şartnameye EKAP’tan ulaşabilecek. Bodrum, zemin ve 1. kattan oluşacak bina, Sarayaltı mahallesi Ramazan Akar sokakta inşa edilecek. 160 günde yapılması istenen binayla ilgili ihale ise 18 Ocak 2021 Paratesi günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek.  İhaleye başvurmak isteyenler, Basın İlan Kurumu’nun ilan. gov.tr adresindeki arama motoruna ILN01279235 yazarak daha detaylı  bilgiye ulaşabilecek.

 

Uşak’ta belediye başkanlık binası yaptırılacak. 
Uşak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nce açık ihale usulü ile gerçekleştirilecek yapım işi için başvurmak isteyenler şartnameye EKAP’tan ulaşabilecek. Bodrum, zemin ve 1. kattan oluşacak bina, Sarayaltı mahallesi Ramazan Akar sokakta inşa edilecek. 160 günde yapılması istenen binayla ilgili ihale ise 18 Ocak 2021 Paratesi günü saat 11.00’de gerçekleştirilecek. 
İhaleye başvurmak isteyenler, Basın İlan Kurumu’nun ilan. gov.tr adresindeki arama motoruna ILN01279235 yazarak daha detaylı  bilgiye ulaşabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.