Alaköprü Barajı’nda inşaat işleri yaptırılacak

GÜNDEM 04.01.2021 - 12:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2246+ kez okundu.
 

Alaköprü Barajı’nda inşaat işleri yaptırılacak

DSİ 6. Bölge Müdürlüğü’nce Alaköprü Barajı kesin kabul eksikliklerinin tamamlanması inşaatı yapım işi açık usulle ihale edilecek.  Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Mersin ile Anamur ilçesinde, baraj mekanik ve elektrik aksamının bakım ve onarımının yapılması, 10 bin metreküp açıkta kazı yapılması, 7,27 kilometre uzunluğundaki sol sahil relokasyon yolunda temel, sathi kaplama ve sanat yapısı imalatlarının yapılması isteniyor. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilecek.  İhale 26 Ocak 2021 Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek.  İhaleyle ilgili daha fazla bilgiye Basın İlan Kurumu’nun www.ilan.gov.tr adresinin arama motoruna ILN01284471 yazarak ulaşılabiliyor. https://www.ilan.gov.tr/ilan/719146/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/baraj-insaat-isleri-yaptirilacktir

DSİ 6. Bölge Müdürlüğü’nce Alaköprü Barajı kesin kabul eksikliklerinin tamamlanması inşaatı yapım işi açık usulle ihale edilecek. 

Basın İlan Kurumu'nun resmi ilan sayfası ilan.gov.tr'de yayınlanan ilana göre, Mersin ile Anamur ilçesinde, baraj mekanik ve elektrik aksamının bakım ve onarımının yapılması, 10 bin metreküp açıkta kazı yapılması, 7,27 kilometre uzunluğundaki sol sahil relokasyon yolunda temel, sathi kaplama ve sanat yapısı imalatlarının yapılması isteniyor. Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilecek. 
İhale 26 Ocak 2021 Salı günü saat 10.00’da gerçekleştirilecek. 
İhaleyle ilgili daha fazla bilgiye Basın İlan Kurumu’nun www.ilan.gov.tr adresinin arama motoruna ILN01284471 yazarak ulaşılabiliyor.

https://www.ilan.gov.tr/ilan/719146/ihale-duyurulari/yapim-isi-ve-insaat-ihaleleri/baraj-insaat-isleri-yaptirilacktir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.