Konteyner limanı Karataş’a kurulsun

GÜNDEM 07.01.2021 - 16:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3038+ kez okundu.
 

Konteyner limanı Karataş’a kurulsun

  Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, Doğu Akdeniz Bölgesi’nde kurulması planlanan Ana Konteyner Limanı'nın Adana'nın Karataş ilçesinde yapılmasını istedi.  Acı yaptığı açıklamada,  Dünya konteyner taşımacılığının bölgesel lojistik üssü  olması için en önemli merkezin Karataş olduğunu söyledi.  Yüksek standartlarda liman hizmetleri sunmak için Karataş'ın avantajlarının mutlaka göz önüne alınması gerektiğine dikkat  çeken Acı, “Kurulacak Çukurova Bölgesel Havalimanı ile Karataş ilçemizin lojistik avantajları açısından denizle havayolu kesişme noktasında olan destinasyona sahiptir. Doğu Akdeniz Bölgesi’nde kurulması planlanan Ana Konteyner Limanı'nın bölgenin dünyaya açılan kapısı olan Adana'mızın Karataş ilçesinin değerlendirilmesi  için yetkilileri Karataş'ta inceleme yapmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı İsmail Acı, Doğu Akdeniz Bölgesi’nde kurulması planlanan Ana Konteyner Limanı'nın Adana'nın Karataş ilçesinde yapılmasını istedi. 
Acı yaptığı açıklamada,  Dünya konteyner taşımacılığının bölgesel lojistik üssü  olması için en önemli merkezin Karataş olduğunu söyledi.  Yüksek standartlarda liman hizmetleri sunmak için Karataş'ın avantajlarının mutlaka göz önüne alınması gerektiğine dikkat  çeken Acı, “Kurulacak Çukurova Bölgesel Havalimanı ile Karataş ilçemizin lojistik avantajları açısından denizle havayolu kesişme noktasında olan destinasyona sahiptir. Doğu Akdeniz Bölgesi’nde kurulması planlanan Ana Konteyner Limanı'nın bölgenin dünyaya açılan kapısı olan Adana'mızın Karataş ilçesinin değerlendirilmesi  için yetkilileri Karataş'ta inceleme yapmaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.