7 PUANLIK FARK!

SPOR 13.01.2021 - 16:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1933+ kez okundu.
 

7 PUANLIK FARK!

Mavi lacivertliler, geçen sezonun ilk yarısında 24, bu sezonun ilk yarısında ise 31 puan topladı.
TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmak isteyen Adana Demirspor,  sezonun ilk yarısını 4’ncü sırada 31 puanla kapatmayı başardı. Mavi lacivertliler, bu sezon Süper Lig’e Play-Off’tan değil doğrudan çıkmanın hesaplarını yapıyor.  Adana Demirspor, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi ve 24 puan toplayıp 8’inci sırada kapattı. Bu sezon ise ligin 17 maçta, 9 galibiyet, 4 beraberlik 4 yenilgi alarak 31 puanla 5’inci sırada tamamladı.  Şimşek, geçen sezonun ilk yarısında 23 gole karşılık kalesinde 17 gol görmüştü, bu sezon ise mavi lacivertli futbolcular rakip fileleri 30 kez havalandırdı, kalelerinde ise 16 gol gördüler. Adana Demirspor, sezona Bursaspor galibiyeti ile başladı. Ardından Boluspor ile berabere kaldı, deplasmanda Ankaraspor’u yendi. Adana Demirspor, derbi de ise Adanaspor ile golsüz berabere kaldı.  Mavi lacivertililer, ilk yenilgisini 1-0’lık sonuçla Altay’dan aldı. Adana Demirspor, Ümraniye ve Bandırma karşısında ise galip geldi. Samsun’la 1-1 berabere kalan mavi lacivertliler Ziraat Türkiye Kupası’nda Alanya Kestelspor ve Afjet Afyonspor mücadelelerini farklı kazandı. Adana Demirspor, ligde Eskişehir’i de yenerek 3 puan almayı hak etti. alındı. Deplasmanda Ankara Keçiörengücü’ne son dakikalarda atılan bir golle mağlup olan Adana Demirspor, 12. haftada Akhisarspor’u 2-0’luk skorla yendi, Altınordu ile 1-1 berabere kaldı. Adana Demirspor, 14. haftadaki 2-0’lık Giresunspor yenilgisinin ardından ise Teknik Direktör Ümit Özat ile yolları ayırdı. Adanaspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Özat’ın yerine Cüneyt Dumlupınar’ın getirildiğini açıkladı. Adana Demirspor, Dumlupınar’la çıktığı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Süper Lig ekibi ve aynı zamanda son şampiyon Trabzonspor’u normal süresi 2-2 biten maçta penaltılarda 4-3 yendi. .Adana Demirspor, Dumlupınar ile kupa başarısının yanında ligde de oynadığı 4 maçın 3’ünü kazandı ve 9 puan topladı. Bu sezon geride kalan ilk yarı sonrasında 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi ile 31 puan toplayarak 5’inci sırada yer alan mavi-lacivertlilerin liderle arasında 4 puan fark bulunuyor. Adana Demirspor ilk yarının ardından ilk transferini 32 yaşındaki  İsmail Aissati’yi renklerine bağlamakla yaptı. Mavi lacivertliler, Balıkesirpor forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Francıs Ezeh ile 1.5 +1 yılı opsiyonlu anlaşma sağladı. Adana Demirspor,  B.B. Erzurumspor forması giyen ve iki sezon önce Adana Demirspor’da forma giyen 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Kaan Kanak ile de 2.5 yıllık anlaşma sağladı.
Mavi lacivertliler, geçen sezonun ilk yarısında 24, bu sezonun ilk yarısında ise 31 puan topladı.

TFF 1. Lig’den Süper Lig’e çıkmak isteyen Adana Demirspor,  sezonun ilk yarısını 4’ncü sırada 31 puanla kapatmayı başardı. Mavi lacivertliler, bu sezon Süper Lig’e Play-Off’tan değil doğrudan çıkmanın hesaplarını yapıyor. 

Adana Demirspor, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını 17 karşılaşmada 6 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 yenilgi ve 24 puan toplayıp 8’inci sırada kapattı. Bu sezon ise ligin 17 maçta, 9 galibiyet, 4 beraberlik 4 yenilgi alarak 31 puanla 5’inci sırada tamamladı. 
Şimşek, geçen sezonun ilk yarısında 23 gole karşılık kalesinde 17 gol görmüştü, bu sezon ise mavi lacivertli futbolcular rakip fileleri 30 kez havalandırdı, kalelerinde ise 16 gol gördüler.
Adana Demirspor, sezona Bursaspor galibiyeti ile başladı. Ardından Boluspor ile berabere kaldı, deplasmanda Ankaraspor’u yendi. Adana Demirspor, derbi de ise Adanaspor ile golsüz berabere kaldı. 
Mavi lacivertililer, ilk yenilgisini 1-0’lık sonuçla Altay’dan aldı. Adana Demirspor, Ümraniye ve Bandırma karşısında ise galip geldi. Samsun’la 1-1 berabere kalan mavi lacivertliler Ziraat Türkiye Kupası’nda Alanya Kestelspor ve Afjet Afyonspor mücadelelerini farklı kazandı. Adana Demirspor, ligde Eskişehir’i de yenerek 3 puan almayı hak etti. alındı.
Deplasmanda Ankara Keçiörengücü’ne son dakikalarda atılan bir golle mağlup olan Adana Demirspor, 12. haftada Akhisarspor’u 2-0’luk skorla yendi, Altınordu ile 1-1 berabere kaldı.
Adana Demirspor, 14. haftadaki 2-0’lık Giresunspor yenilgisinin ardından ise Teknik Direktör Ümit Özat ile yolları ayırdı. Adanaspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, Özat’ın yerine Cüneyt Dumlupınar’ın getirildiğini açıkladı. Adana Demirspor, Dumlupınar’la çıktığı Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Süper Lig ekibi ve aynı zamanda son şampiyon Trabzonspor’u normal süresi 2-2 biten maçta penaltılarda 4-3 yendi.
.Adana Demirspor, Dumlupınar ile kupa başarısının yanında ligde de oynadığı 4 maçın 3’ünü kazandı ve 9 puan topladı. Bu sezon geride kalan ilk yarı sonrasında 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi ile 31 puan toplayarak 5’inci sırada yer alan mavi-lacivertlilerin liderle arasında 4 puan fark bulunuyor.
Adana Demirspor ilk yarının ardından ilk transferini 32 yaşındaki  İsmail Aissati’yi renklerine bağlamakla yaptı. Mavi lacivertliler, Balıkesirpor forması giyen 23 yaşındaki forvet oyuncusu Francıs Ezeh ile 1.5 +1 yılı opsiyonlu anlaşma sağladı. Adana Demirspor,  B.B. Erzurumspor forması giyen ve iki sezon önce Adana Demirspor’da forma giyen 30 yaşındaki sol bek oyuncusu Kaan Kanak ile de 2.5 yıllık anlaşma sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.