Ormancı, ‘yol haritası’nı çizdi!

GÜNDEM 18.01.2021 - 15:46, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2912+ kez okundu.
 

Ormancı, ‘yol haritası’nı çizdi!

Adana Orman İşletme Müdürlüğü’nce bu yıla ilişkin yol haritası belirlendi. Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, geçen yıl uygulamak istedikleri projelerin gerçekleşme oranlarını değerlendirip, yeni bir yol haritası çizdiklerini bildirdi.  Toplantı, Ceyhan Orman İşletme Şefliği’nde, Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Can ve Köksal Kaya ile İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Mustafa Akyol, Adana Orman İşletme Müdürü Mesut Serter, Müdür Yardımcıları Şükrü Mirik, Adem Sarıbıyık ile işletme şefleri ve teknik personelin katılımıyla gerçekleştirildi. İşletme Müdürü Mesut Serter, hazırlanan yıllık programları ve izlenecek yol haritasını anlattı. Katılımcılar, geçen yıla ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, yeni dönemde yapacaklar çalışmalar ve sorunları ile çözüm önerileri hakkında konuştu. Yılmaz, geçen yıl yaşanan pandemiye rağmen uygulamaya koydukları hedeflerin üstünde gerçekleşmeler sağladıklarını belirterek, “Bu yıl hedeflerimizi daha da yükselterek, çalışmalarımızın çok daha başarılı ve hedeflerin üzerinde gerçekleşmesi için tüm personelin elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı İşletme müdürü ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Bu arada, Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, 2020’de hedefine ulaşarak başarı gösteren Sarıçam İşletme Şefi Atilla Besni’ye teşekkür belgesi verdi.

Adana Orman İşletme Müdürlüğü’nce bu yıla ilişkin yol haritası belirlendi. Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, geçen yıl uygulamak istedikleri projelerin gerçekleşme oranlarını değerlendirip, yeni bir yol haritası çizdiklerini bildirdi. 

Toplantı, Ceyhan Orman İşletme Şefliği’nde, Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, Bölge Müdür Yardımcıları Tuncay Can ve Köksal Kaya ile İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Mustafa Akyol, Adana Orman İşletme Müdürü Mesut Serter, Müdür Yardımcıları Şükrü Mirik, Adem Sarıbıyık ile işletme şefleri ve teknik personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

İşletme Müdürü Mesut Serter, hazırlanan yıllık programları ve izlenecek yol haritasını anlattı. Katılımcılar, geçen yıla ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, yeni dönemde yapacaklar çalışmalar ve sorunları ile çözüm önerileri hakkında konuştu. Yılmaz, geçen yıl yaşanan pandemiye rağmen uygulamaya koydukları hedeflerin üstünde gerçekleşmeler sağladıklarını belirterek, “Bu yıl hedeflerimizi daha da yükselterek, çalışmalarımızın çok daha başarılı ve hedeflerin üzerinde gerçekleşmesi için tüm personelin elinden gelen gayreti göstereceğine inanıyorum. Başarılı çalışmalarından dolayı İşletme müdürü ve ekibine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu arada, Adana Orman Bölge Müdürü Mahmut Yılmaz, 2020’de hedefine ulaşarak başarı gösteren Sarıçam İşletme Şefi Atilla Besni’ye teşekkür belgesi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.