ÇEYREK’İN SON HALİ!

GÜNDEM 04.02.2021 - 16:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1857+ kez okundu.
 

ÇEYREK’İN SON HALİ!

Düğün, nişan ve sünnet törenlerinin gözdesi çeyrek altın, 3 ay önce gördüğü zirveden kötü düştü.
  190 LİRALIK KAYIP YAŞATTI! Geçen yıl 6 Kasım Cuma günü, 875 lira ile en yüksek seviyesine ulaşan Çeyrek altın, bugün 685 liradan işlem görüyor. 3 ayda yaklaşık 190 lira değer kaybı yaşatan Çeyrek altında fiyatın nereye varacağı ise kestirilemiyor.  YENİ FIRSAT DOĞDU  Kuyumcular, Çeyrek altın fiyatının geçen yıl temmuz ayındaki seviyelere gerilediğine dikkat çekerek, “Altın alacaklar için yeni bir fırsat doğdu. Geçen yıl ağustosta başlayan hareketlenmeyle fiyatlar tırmanmıştı” dedi.  ALTIN GÜNLERİ KABUS OLDU!  Kadınların, pandemi sürecinde bile vazgeçmedikleri “Altın Günleri” bir aşağı düşen-bir yukarı çıkan Çeyrek altın fiyatlarından dolayı adeta korkulu rüyaları oldu. Fiyattaki dalgalanmaların çeyrek fiyatını nereye taşıyacağı bilinmiyor.
Düğün, nişan ve sünnet törenlerinin gözdesi çeyrek altın, 3 ay önce gördüğü zirveden kötü düştü.

 

190 LİRALIK KAYIP YAŞATTI!
Geçen yıl 6 Kasım Cuma günü, 875 lira ile en yüksek seviyesine ulaşan Çeyrek altın, bugün 685 liradan işlem görüyor. 3 ayda yaklaşık 190 lira değer kaybı yaşatan Çeyrek altında fiyatın nereye varacağı ise kestirilemiyor. 

YENİ FIRSAT DOĞDU 
Kuyumcular, Çeyrek altın fiyatının geçen yıl temmuz ayındaki seviyelere gerilediğine dikkat çekerek, “Altın alacaklar için yeni bir fırsat doğdu. Geçen yıl ağustosta başlayan hareketlenmeyle fiyatlar tırmanmıştı” dedi. 

ALTIN GÜNLERİ KABUS OLDU! 
Kadınların, pandemi sürecinde bile vazgeçmedikleri “Altın Günleri” bir aşağı düşen-bir yukarı çıkan Çeyrek altın fiyatlarından dolayı adeta korkulu rüyaları oldu. Fiyattaki dalgalanmaların çeyrek fiyatını nereye taşıyacağı bilinmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.