Kozan'da 2752 sokakta ağaçların budama işi yapıldı

GÜNDEM 08.02.2021 - 14:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1419+ kez okundu.
 

Kozan'da 2752 sokakta ağaçların budama işi yapıldı

  Kozan Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde yol güzergahlarında bulunan ve sürücülerin görüş açısını engelleyen ağaçları budama çalışmaları devam ediyor. Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çevre düzenleme çalışmaları çerçevesinde İlçe merkezinde bulunan 15 mahallede toplam 2752 sokakta sürücülerin görüş açısını engelleyen ağaçların budama çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmaların kırsal mahallerde devam ettiği belirtildi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "İlçe merkezinde bulunan trafikte görüşe engel olan ağaçların budama çalışmalarımız Park ve Bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz tarafından devam ediyor. Şehir merkezinde 2752 sokakta budak çalışmasını tamamlayan ekiplerimiz çalışmalarını kırsal mahallelerimizde devam etmektedir. Vatandaşlarımızın can güvenliği herşeyin üstündedir" diye konuştu.

 

Kozan Belediyesi merkez ve kırsal mahallelerde yol güzergahlarında bulunan ve sürücülerin görüş açısını engelleyen ağaçları budama çalışmaları devam ediyor.

Kozan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çevre düzenleme çalışmaları çerçevesinde İlçe merkezinde bulunan 15 mahallede toplam 2752 sokakta sürücülerin görüş açısını engelleyen ağaçların budama çalışmaları gerçekleştirildi. Çalışmaların kırsal mahallerde devam ettiği belirtildi.

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, "İlçe merkezinde bulunan trafikte görüşe engel olan ağaçların budama çalışmalarımız Park ve Bahçeler müdürlüğü ekiplerimiz tarafından devam ediyor. Şehir merkezinde 2752 sokakta budak çalışmasını tamamlayan ekiplerimiz çalışmalarını kırsal mahallelerimizde devam etmektedir. Vatandaşlarımızın can güvenliği herşeyin üstündedir" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.